typson 05.05.10, 20:21 Piękne zdjęcie, gość już bokiem składa się do strzału ale brzuch jeszcze z przodu :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franek-b Re: Piękne zdjęcie 05.05.10, 21:55 Niezłe :-) Ja dam z innej beczki, skoro Pławski się nie chwali, to ja pochwalę jego AG, fotki rewela! Odpowiedz Link
plawski Re: Piękne zdjęcie 06.05.10, 12:11 Samo logo Ci się wkleiło, przynajmniej tak dziwnie mi się wyświetla. Może TAK zadziała? BTW, żeby nie było niejasności - test nie jest mojego autorstwa, zdjęcia też niestety nie :-( Ale moim zdaniem urywają dupę. Koledzy się postarali... Byłem na urlopie, więc mam zaległości :-) Odpowiedz Link
franek-b Re: Piękne zdjęcie 06.05.10, 14:34 > Samo logo Ci się wkleiło, przynajmniej tak dziwnie mi się wyświetla. Wkleiłem miniaturkę, bo same foty są za duże, myślałem, ze może zadziała. > BTW, żeby nie było niejasności - test nie jest mojego autorstwa, > zdjęcia też niestety nie :-( Ale moim zdaniem urywają dupę. Koledzy > się postarali... Jestem pełen podziwu dla całości, choć zdjęcia są klasą samą dla siebie :-) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Piękne zdjęcie 06.05.10, 15:58 plawski napisał: > Samo logo Ci się wkleiło, przynajmniej tak dziwnie mi się wyświetla. > Może TAK zadziała? > BTW, żeby nie było niejasności - test nie jest mojego autorstwa, > zdjęcia też niestety nie :-( Ale moim zdaniem urywają dupę. Koledzy > się postarali... > Byłem na urlopie, więc mam zaległości :-) Nie tak dawno miałem okazję przez trzy dni podziwiać dokładnie ten egzemplarz ( był zaparkowany na terenie firmy w której pracuję :)) podczas testu w wykonaniu znanego,krakowskiego dziennikarza motoryzacyjnego. Wszystkie auta, które on testuje parkują w "mojej" robocie.:) Czasem mam z wyprzedzeniem informację od tego gościa, czym i kiedy będzie jeździł. Zapewne domyślasz się kto to taki.:) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Piękne zdjęcie 06.05.10, 16:02 Aaaaaaa. Zapomniałem dodać, że to Porsche (dokładnie to) w chwili podziwiania przeze mnie, miało z tyłu tak zjechane opony, że myślałem iż to slicki. Jestem pełen uznania dla kogoś, kto podczas deszczu poruszał się tym potworkiem po drogach.:) Odpowiedz Link