IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.04, 11:06
Niby wszyscy tak objeżdżają marsa że jest do kitu itd a jednak za każdym
razem jak tam wejde to jest full ludzi mozecie mi powiedziec jak to jest
mozliwe?? Zeby pożądni ludzie chodzili do takiej agencji towarzyskiej... bo
inaczej nie umiem tego nazwac... laseczki przychodzą siętam zareklamować??
machcjąc pupą!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Snikers Re: mars?? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 13:30
      Faceci są tam tylko po to...A laseczki dla facetów.Sama tego nie robisz? heh i
      jescze kto jest tam poządny a kto nie?Większość ma problem z wyjściem o
      własnych siłach...Mars to Lipa.
      • Gość: o.n.a Re: mars?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 16:27
        a moze wytlumaczysz mi jak mozna tanczyc nie machajac pupa!? jak ktos ma ochote to idzie do marsa, jego sprawa.
    • Gość: Raon Re: mars?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:21
      NO dużo jest ale wielu jeżdzi do Areny///
      • Gość: Adrian Smith [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 00:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: past Re: mars?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:16
      kiedyś Mars to była fajna knajpa.Właściciele starali się zdobyć klientów,w
      związku z tym wytwarzali przyjemną atmosferę.Ale to było kilka lat temu.Teraz
      wyklarowała się stała grupka bywalców(czyt.dzieci nadzianych snobów)i
      człowiekowi z zewnątrz ciężko jest odnależć tam klimat.Przypuszczam,że sytuacja
      ta nie będzie trwała wiecznie.Towarzystwo się zestarzeje,albo rozproszy po
      świecie i trzeba będzie zdobyć nowych klientów.W jaki sposób to zrobią?-
      poczekamy,ocenimy.
    • Gość: Janik Gers Re: mars?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:06
      a pozatym tam same pustaki przebywaja ,ludzie pozbawieni wszelakich wartosci
      fuj wogole co to za miejsce idzcie precz z marsem feeeeeeeeeeeeeeee poznalem
      duzo ludzi z maras i tak sadze
      • Gość: Men Re: mars?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:47
        a kogo ty mogles tam poznac? no dawaj, wymieniaj ,niekrępuj się.

• Gość: Kamila Re: mars?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:25
        Ja chodzę do Marsa i muszę powiedzieć , że to jedna z porządniejszych dyskotek
        w Chełmnie, jeżeli wam sie nie podoba to nie przychodźcie tam, dla mnie tam
        jest spoko.
    • Gość: Fanka :) Re: mars?? IP: *.ggm / *.Goe.NI.Schule.DE 16.09.04, 10:30
      Moim zdaniem mars to taka lipa ze sie nie miesci w glowie wiekszosc osob a
      zwlaszcza lasek to zdziry!!!Nie warto tam chodzic jesli chcesz isc do agencji
      to sa lepsze od tej o 100 razy!!!A zreszta i tak wiekszosc osob z marsa jest w
      kokocku.Mars stracil wiele w oczach ludzi , mysla ze moga ukryc wiele faktow ,
      ktore i tak wychodza po pewnym czasie:)MARS to szajs i nie warto tam chodzic!!!
      • Gość: madafaka [...] IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 11:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Men Re: mars?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:50
        Fanka a mówisz ze tam tak fajnie w Kokocku. Cos dobrego podaja, driny czy co?
    • Gość: maluśka Re: mars?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:56
      mars to naprawde jesy speluna ale w chełmnie nie ma innej dyski nwięc jak nie
      ma gdzie ti idzie sie tam. przecież nie pójdę do manhatanu tam jest jeszcze
      gorzej mógłby ktoś otworzyć nową dyskę na którą nie wpuszczano by dzieci
      • Gość: AAAAAA Re: mars?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:05
        jak nie ma innej dyski?? a kokocko?? tam to jest fajna imprezka..... serio
        maluska sprobuj tam... nie ma lipy.. masz 3sale do wyboru w zaleznosci od tego
        jaka muze lubisz...:) papapa
      • majkeed Re: mars?? 25.12.04, 17:10
        tak do monca nie powiedziałabym ze to speluna tylko lokal dla barbie i kenów
        którzy przyciągają się zawartością portfela DZIUNIA
    • Gość: maluśka Re: mars?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:51
      byłam w kokocku wiem że jast zajebiście ale mi chodzi o chełmno do kokocka nie
      zawsze mam transport dużo ludzi nie chce jechać na dyskę jak nie może sobie
      wypić
    • Gość: claudia Re: mars?? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 11:10
      jestescie wszyscy zalosni!jak wolicie jezdzic do kokocka to prosze bardzo a
      jesli ktos woli isc do marsa to tez niech sobie idzie.ja osobiscie w kokocku
      nie bylam ale slyszalam ze jest bardzo fajnie.w marasie teraz jest lipa ale
      chyba wszyscy wiemy dlaczego!polowa osob ktora bawila sie w marsie teraz jest w
      kokocku!za jakis czas moze gdzies otworza fajniejsza dyske to tez wtedy w
      kokocku beda pustki!taka jest prawda!jesli ktos sie ze mna nie zgadza to
      slucham?!
      • Gość: karolc Re: mars?? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 20:37
        Claudia przyznaje Ci racje!a jesli kolega chce isc do marsa w skorze to prosze
        bardzo!czepiacie sie wszyscy tego marsa jakby nie wiadomo co sie tam dzialo!
        Mozna sie swietnie bawic tak jak wszedzie!pozdro dla własciciela!
        ps.Głowa do góry!!!:-)
    • Gość: BYDLE Re: mars?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 11:27
      ZANIM GDZIES W OBREBIE OTWORZA LEPSZA DYSKE JAK ARENA TO BEDZIESZ JUZ BARDZO
      STARA HEHEHE
      • Gość: LEO Re: mars?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:59
        Mars jest zajebistym clubem-mam tam dużo znajomych!!Jezeli wam sie nie podoba
        to jedzcie sobie do Areny i nie gadajcie takich głupot na temat Marsa!!Pozdro
        pa!
    • Gość: marcin Re: mars?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 11:50
      ciekawe co by sie stało gdybym przyszedł w skorze do marsa jestem ciekawy
      • leeloooo Re: mars?? 28.09.04, 20:38
        pewnie by Cię wcale nie wpuścili.A jak bys wszedł,wyleciałbyś oknem(których,o
        ile się nie mylę,wcale tam nie ma).to sie nazywa tolerancja:-/
      • Gość: Men Re: mars?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:54
        obwąchali by Cie czy napewno to jest skóra
    • Gość: maxx Re: mars?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:32
      ja tam znam jedna i mi sie wydaje ze jest osoba bardzo wartosciowa ,ale czy
      wszyscy sa tacy z marsa tego nie
      wiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: hmh... Re: mars?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 13:57
      I ZNÓW TEN TEMAT...MARS, NIE MARS...FAKTYCZNIE, KIEDYŚ BYŁO TAM NAPRAWDĘ FAJNIE
      (ZWŁASZCZA, GDY ISTNIAŁ SAM DÓŁ). FAJNIE TEŻ BYŁO NA POCZĄTKU ISTNIENIA GÓRY.
      ALE TERAZ? OWSZEM, W CHEŁMNIE NIE BARDZO JEST GDZIE SIĘ POBAWIĆ, A TU CHCĄC NIE
      CHCĄC JESZCZE JEST JAKIŚ POZIOM, WIĘC JAK NIE MA GDZIE IŚĆ (DO MANHATTANU
      NAPRAWDĘ NIE WARTO...!), TO MOŻNA TU. PRAWDĄ JEST, ŻE WIELE DZIEWCZĄT (TYCH DO
      20. ROKU ŻYCIA...I NIE TYLKO)PRZYCHODZI TAM CZĘSTO W WIADOMYCH CELACH, A WIELU
      FACETÓW CHCE WYRWAĆ JAKĄŚ LASKĘ...OPINIA O WŁAŚCICIELACH TEŻ NIE JEST NAJLEPSZA.
      ALTERNATYWĄ, JAK NARAZIE JEST KOKOCKO. ALE WIADOMO - NIE WSZYSCY MAJĄ JAK I ZA
      CO TAM DOJECHAĆ I SIĘ BAWIĆ. ALE JEST TEŻ INNA STRONA MEDALU- SĄ NIBY 3
      SALE,ALE JAK DLA MNIE NA POZOSTAŁYCH 2 PUSZCZANE JEST W ZASADZIE TO SAMO...A
      LASKI TAM PRZYJEŻDŻAJĄCE...(OCZYWIŚCIE NIE WSZYSTKIE)- MOŻNA ZAOBSERWOWAĆ, JAK
      Z 1METRA MATERIAŁU ZROBIĆ SPÓDNICZKĘ, TOREBKĘ I BLUZKĘ! SŁYSZELIŚCIE PIOSENKĘ
      MEZO PT.:"SUPER DYSKA"? PASUJE ONA TU JAK ULAŁ! :) ALE DO TAKICH WIDOKÓW CHYBA
      TRZEBA SIĘ PRZYZWYCZAIĆ,BO TEGO JEST CORAZ WIĘCEJ...FACECI TEŻ SĄ NIEŻLI:
      SOLARIA, KARKI, BIAŁE BLUZKI, RĘKAWICZKI...HMH...ESENCJA SMAKU DLA DUSZY I
      CIAŁA...;-) POZDRO!
    • majkeed Re: mars?? 25.12.04, 17:07
      w sumie masz racje mysle ze powinni tam wstawic rurki i wtedy byłoby cacus
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka