Dodaj do ulubionych

MARS - Piątek vs. Sobota?

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:47
Moim skromnym zdaniem w piatki jest lepszy klimacik, dj gra bounce za to w
soboty jakies guFna dla par po 30-ce. Piątek jest pierwszym dniem weekend'u
wiec jest wieksze cisnienie...a w sobote to na KACU sie nie
chce.......rozumiecie.

Kiedy lepiej? Mile widziana argumentacja?
Obserwuj wątek
    • Gość: en Re: MARS - Piątek vs. Sobota? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 16:03
      nie wiem kiedy lepiej.ale ja tam ide w sobote!
    • Gość: ble Re: MARS - Piątek vs. Sobota? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:39
      ostatnio w piątek lipa - same techno!
      • Gość: evan Re: MARS - Piątek vs. Sobota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 02:11
        bylem ostatnio w piatek i jestem pod wrazeniem ze taka muze graja w chelmnie,
        nie bylo co prawda zbyt duzej frekwencji ale didzeje sie popisali, nie ma chyba
        takiego miejsca w bliskiej okolicy gdzie tak niezle kreca plytami, naglosnic
        tylko takie imprezki i bedzie juz totalnie fajnie,
        • Gość: do: evana Re: MARS - Piątek vs. Sobota? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:46
          ty, ja nie wiem, czy ty byłeś w sramsie...?! frekwencja ok, tylko sama
          techniawa!!!!
          • Gość: Kamil Re: MARS - Piątek vs. Sobota? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.05, 16:25
            Mars to lokal dla samych snobów którzy nie widzą nic poza czubkiem własnego
            nosa!! A te wszystkie gwiazdy poza Chełmnem czują się malutkie!!
    • Gość: ona Re: MARS - Piątek vs. Sobota? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.05, 16:28
      osobiście to mnie nie obchodzi czy piątek czy sobota!!!Lokal do dupy i
      faktycznie same snoby!!! chcecie się dobrze pobawić i nie czuć jak trędowaci to
      zapraszam do areny Kokocko!!!!
      • Gość: evan do kolesia "do evana" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:21
        nie wiem czy ty widziales cos innego poza frekwencja w chelmnie wiec moze
        dlateg owydaje ci sie wszystko ok, a co do "techniawki" to nie jest techno from
        viva czy inny shit, ja bym to nazwal muza klubowa, ale tej subtelnej roznicy
        twoje uszy chyba nie rozpoznaja,
      • Gość: do ona Re: MARS - Piątek vs. Sobota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:23
        a dlaczego czujesz sie tredowata? jesli masz z tym problem to powinnas o tym z
        kims porozmawiac tyle, ze forum na necie chyba nie jest najlepszym miesjcem do
        rozkminania problemu wlasnej osobowosci
    • Gość: do: evana Re: MARS - Piątek vs. Sobota? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:08
      Tak się składa, że bywam w większych miastach (DUŻO)! I wiem, co to jest
      frekwencja! A tu się wypowiadam o naszym wspaniałym Chełmnie! I porównuję np.
      do 2 tygodni wstecz!
      Więc weź się w kupe! I przetrzyj oczy, albo nie wypowiadaj się jak nie wiesz..
      I wybacz - dla mnie (i nie tylko)to była techniawa! Troszkę house'u pojawiło
      się na moment... A mogliby poprostu co jakiś czas zmienić klimat i byłoby w
      miarę ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka