Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      meble

meble

(38 wyników)
    • witam ktos moze polecic polska firme ktora jest producentem mebli do gabinetu? Urządzam biuro w Warszawie i zalezy mi na jakims efektownym biurku.
    • Z tego co się orientowałem sprawa z tymi meblami wygląda tak. Przypływa kontener, wypakowują go i patrzą co w nim jest. Poźniej "na sklep" i sprzedają. Właściwie w takiej sytuacji można tylko kupić to co jest "na sklepie", bo nikt nie da gwarancji, że to co się wybierze z "katalogu", folderu itp. faktycznie będzie w stanie dostarczyć. Czy jest w Polsce firma, która może zaproponować konkretne,"katalogowe" zestawy ? Tak, żeby można było z folderu wybrać sobie poszczególne elementy ...
    • mieszkam za granica i zajmuje sie projektowaniem i robieniem mebli, ciekaw jestem czy w polsce jest na to rynek? slyszalem ze dosc duzo ludzi na rzeka na wzornictwo no i ze nie ma dobrych sklepow, glownie ikea...
    • Mam pokój 4,80 x 4,00 mam zamiar kupić nowe meble z firmy Black Red White w styl klasycznym ( KENT), ale tam trzeba samemu wybrać poszczególne elementy. Nie mogę sobie to wyobrazić , jak to bedzie wyglądało. Może ktoś ma program aby można to było zobaczyć jak pokój by wyglądał. Na ścianie dłuższej są drzwi 0,80za drzwiami jest jeszcze 0,90 ściany. I właśnie na tej ścianie chciałabym postawić te meble.Po przeciwnej stronie (ściana dłuższa) chciałabym postawić 2 fotele stolik i s...
    • znacie jakies ciekawe strony gdzie mozna podpatrzec interesujace pomysly? z gory dziekuje
    • co sadzicie o rynku mebli robionych na zamowienie? bardzo kreci mnie ART DECO i chce zajac sie robieniem mebli w tym klimacie. pewnie najlepszy rynek zbytu to kontakty z "wnetrzarzami". czy z waszego doswiadczenia wynika ze jest na taki produkt zapotrzebowanie?
    • Wykonujemy meble oraz stolarkę na zamówienie Kuchnie, szafy, schody, drzwi meble łązienkowe, i wszystkie inne. Zapraszam architektów i projektantów do współpracy. PPUH ProBud STYL ul. Górczewska 228D/U1 Warszawa tel. 022-304-98-98 lub 606-449-470
    • czekam na opinie
    • Planuję kupić meble do kuchni w kolorze waniliowym w tradycyjnym np. prowansalskim lub angielskim stylu, chciałabym, żeby kuchnia była przytulna, ciepła. Dodam, że jest bardzo mała - ok. 6 m2. Jaki do takich mebli pasuje kolor terakoty/glazury/ścian - nie chcę żeby było mdło, ale też nie lubię dużych kontrastów. Może ktoś mi poleci?
    • poszukuje architekta do zaprojektowania mebli w nastepujacych etapach 1) szkice 2) zatwierdzenie 3) wizualizacje 4)zatwierdzenie. Zlecenie okolo 50 projektow roznych modeli, atrakcyjne wynagrodzenie mzyku@yahoo.com
    • Czesc, pilnie potrzebuje fachowca - firme od mebli kuchennych, z Warszawy, nie za droga ( wystarczy ze sprzet mnie zarznie ) i sprawdzona. Moze macie kogos kogo mozecie polecic, lub kogos kogo mozecie odradzic ( to tez wazne bo szukam caly czas). Pozdrawiam wszystkich Pasik
    • Wystarczy AutoCad? wiem, ze do kuchni, mebli kuchennych jets program kitchen4,0. A tak ogolnie to w czym je mozna projektowac? dzieki za info:)
    • Specjalizuję sie w projektowaniu wnętrz i lokali urzytkowych. Projektuję meble do mieszkań (meble kuchenne i łazienkowe, salonowe, zabudowy wnęk....), jak i do lokali urzyteczności publicznej (bare, jadalnie, recepcje.....) Ceny konkurencyjne!!!!!!!!! Posiadam sprawdzoną ekipę remontowo -budowlaną,współpracuję z producentami mebli z drewna i forniru! Podejmę projektowanie najchętniej na terenie Warszawy , Łodzi, Częstochowy aviarch@gazeta.pl anna tel. 0693 31 10 90
    • chcialabym w nowoczesnym ładnym stylu urzadzic pokoj dzienny w polaczeniu z jadalnia, moze polecicie mi jakis polskich producentow mebli . Z gory bardzo dziekuje
    • Witam! Proszę o uwagi do projektu. Na początek założenia, czyli co dla nas było ważne: - dach dwuspadowy (żeby było tanio) - na dole sypialnia (żeby nie biegać) (1/6) - na dole gabinet (z funkcją sypialni dla ew. gości) (1/5) - pomieszczenie gospodarcze (z piecem, ew. pralką) (1/9) - taras zadaszony (1/4) - salon otwarty (1/3) Na górze dwa pokoje, trzeci bo wyszedł, ale pewnie będzie graciarnią. Wejście od wschodu, łazienka i pom. gospodarcze od północy, salon - południe, tar...
    • jakiś czas temu położyliśmy podłogę w mieszkaniu w kolorze zbliżonym do poniższego: (tego samego już chyba nie produkują) www.komfort.pl/panele/info/kod/210205/PG/24/POZ/9 Teraz jesteśmy na etapie doboru mebli i... mam wrażenie, że nic nie pasuje :/ Ściany są białe, kolor zmienimy pewnie w przyszłości, przy okazji następnego remontu ale meble to jakiś horror... Znalazłam poradę, że meble mają być albo dużo jaśniejsze albo o dwa kolory ciemniejsze od podłogi. Jaki kolor jest dwa tony c...
    • poszukuje architekta ,ktory przemieni moje nowe mieszkanie w cudo :-) dodatkowo ma artystyczna dusze i bedzie nadzorowac prace budowlane oraz pomoze w wyborze mebli,dodatkow do mieszkania mozecie polecic kogos z Krakowa?
    • Witam Was i proszę w miarę możliwości o pomoc. W swoim mieszkaniu mam ciemną kuchnie, taki ankes kucheny, chciałabym go rozjaśnić jasnymi meblami.Bardzo podobają mi sie meble z korpusami koloru buk i frontami wanilia lub słomkowy, ale nie mam zielonego pojęcia jakiego koloru dobrać do tego kafelki na ścianę i terakotę na podłogę. Może ktoś z Was ma takie meble i może mi coś podpowiedzieć. Pozdrawiam
    • Witam, wkrótce odbieram mieszkanie na rynku pierwotnym 67m2 w W-wie, potrzebuję specjalisty, który doradziłby jak zmienić wnętrze żeby było bardziej przestronne i jak wykorzystać tę przestrzeń. Bardzo proszę o informację jaki byłby przybliżony koszt takiej usługi na maila ilookn@poczta.fm
    • Zamierzam kupić mieszkanie od dewelopera (Warszawa, 70 m. kw.). Nie mam czasu, żeby je samodzielnie urządzić i chcę to zlecić profesjonalistom. W którym momencie powinien wkroczyć projektant - czy ma być przy odbiorze mieszkania? Jak wygląda taka współpraca? Czy kończy się na projekcie, czy można zamówić również dostarczenie i zamontowanie np. wanny, szafek itp. Czy mebli będę musiała szukać sama, czy projektant wskaże miejsce, gdzie mogę je kupić? Jaki jest koszt takiego przeds...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się