meble

(4 wyniki)
  • MEBLE(4)

Witam czy moze ktos wie gdzie w Radzyminie lub okol robia szafy na zamowienie lub czy w Radzyminie mozna gdzieś nabyc gotowe juz szafy. Dzieki
  • muszę kupić meble do kuchni i szafę narożną, przypuszczam ze niestety ale na zamówienie, bo inne to nie bedą pasować, czy ktoś moze polecić firmę uczciwą, która dobrze i ładnie załatwi moje zamówienie....?
  • Witam Mam nieprzyjemne przeżycia związane z firmą, w której zamawiałam szafki kuchenne. Firma nosi nazwę Mebl-Ar i ma swoją siedzibę w Słupnie. Zamówiłam tamże meble do kuchni, Pani projektantka zrobiła nam ładny plan, cenowo też mnie nie zabili. Problem pojawił sie jednak przy odbiorze ww. mebli- otóż termin realizacji wynosił około 12 tyg maksimum. Czyli dokładnie na 5 lutego powinnam mieć wymarzone meble. A tu mija już PIĄTY miesiąc i ....NIC!!!!!!!!!!!!!!! Straszne maja...
  • Witam! mieszkam w bloku E , jeżeli ktoś poszukuje dobrego i niedrogiego fachowca do zrobienia kuchni pod zabudowę czy szafy lub innych mebli to polecam pana ,który u mnie zrobił kuchnię,szafy-w systemie przesuwanym z rattanu i zwykłą wnękową a także szafkę pod TV. Pan ma na imię Tadeusz tel:888-846-031

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się