Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      meble

meble

(611 wyników)
    • Witam. Jak na razie ja mogę jedynie odradzić :( No i poszukuję firmy godnej polecenia bo wciąż trafiam fatalnie. Trudno,firmy same sobie zasłużyły a więc ostrzegam wszystkich przed nimi. Firma CEMAR z Targowej - od pół roku czekam na dokończenie zabudowy w sypialni, póki co wciąż jesteśmy bez drzwi a wielka szafa która w zamierzeniu miała mieć podwójne drzwi przesuwne a jest całkiem otwarta trochę się nie sprawdza :( Zatem wielki minus dla CEMARA. Druga - NATALY firma robiąca meble na z...
    • Witam serdecznie Mam pytanie z czego robicie lub macie swoje meble kuchenne, konkretnie chodzi mi czy macie MDF czy fornir? Ja nie wiem na co się zdecydować, co jest lepsze, bardziej wytrzymałe? Cenowo też jest różnica, ale zupełnie nie wiem jaki przedział cenowy chodzi tu w grę. Co mi doradzacie mdf czy fornir? A może ktoś z Wrocławia lub okolic może polecic mi jakiś dobry sprawdzony salon meblowy? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.
    • Witam! Szukam solidnej firmy bądź stolarza ze Szczecina wykonującej meble kuchenne na wymiar za rozsadną cenę i solidnie. Dziekuje i pozdrawiam
    • Witam! Jestem etapie wykańczania mieszkania. Kto może polecić dobrą firmę zajmującą się kuchniami na wymiar??
    • Meble(28)

zna ktoś z warszawy jakieś fajne salony ktore zajmują sie meblami kuchennymi i łazienkowymi?
    • Witam! Bede niedlugo urzadzac kuchnie, metraz to 6.5. Planuje zabudowe tylko na jednej scianie, beda to 3metry, szafki gora i dol. Bede potrzebowala szafke pod zlew 60cm, szafke dolna 80cm, szafke z szufladami 40 cm i szafke do zabudowania zmywarki 45cm. Kuchenke chce miec wolnostojaca w tym dolnym ciagu, czyli w sumie zabudowy bedzie 2.40m. Na gorze tez 4-5 szafek, dlugosc zabudowy wiszacej tez 3m. Nie zalezy mi na zadnych gazetach typu kosze obrotowe, cargo czy cicho domykaj...
    • zna ktos kogos, ma doswiadczenia z okreslona firma, ile to kosztuje? przykladowo drzwiczki, szuflady, plyta + panel na sciane w miejscu fliz? szafki sa rodem z Ikei i sa calkiem niezle, nie mam powodu wymieniac calej kuchni. dzieki za info
    • potrzebuję namiary na dobrą i solidną firmę wykonującą meble kuchenne,dziękuję martyna
    • Napiszcie prosze o swoich doświadczeniach przy zamawianiu kuchni w firmach z terenu Lublina. Które polecacie a które odradzacie i dlaczego. Pozdrawiam
    • Witam Szukam wykonawcy mebli kuchennych - mam już w głowie dokładną wizję co ma być jak i gdzie jak również wybrane AGD więc odpada problem projektowania, pomysłów itp. Jednym słowem nie potrzebuję porady dekoratora wnętrz tylko potrzebuję kupić meble wraz z montażem (poza samymi meblami również wchodziłoby w grę zrobienie sufitu z karton-gipsu i montaż okapu oraz montaż płyty stalowej pomiędzy kuchnią a okapem). Czy moglibyście polecić jakieś sklepy/firmy w Warszawie? Najbardzie...
    • Witam, poluję na drewniane meble do łazienki, ale z tego co widziałam dotychczas, szafka pod umywalkę kosztyję ok. 2500 zł a to dla mnie trochę za drogo. Czy widzieliście gdzieś tego typu meble w niższej cenie? Chciałabym kupić szafkę pod umywalkę, szafkę z lustrem i 2 szafki ścienne. A może lepiej kupić meble łazienkowe stylizowane na drewniane? Oo nie umiem wkleić zdjęcia, ale podaję link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=37091784&a=38358164 to zdjęcie w środku :) ...
    • Kogo polecacie, jeśli chodzi o niebanalny projekt i solidne wykonanie?
    • z Heliosów, made in tragedia obsługa i montaż.
    • Jeśli zamierzacie kupować meble do kuchni, szerokim łukiem omijajcie firmę ATLAS Meble Kuchenne. To najbardziej nierzetelna fima, z jaką mieliśmy nieprzyjemność się spotkać w trakcie wykańczania mieszkania. U nas spóźniają się z montażem już miesiąc (umowa podpisana 13 kwietnia - do 10 lipca nie mamy mebli!!!!).
    • Czy macie jakies doswiadczenie z tą firmą? Co sadzicie o jakosci, wykonaniu, terminowosci - jednym slowem prosze o wszelkie opinie :o)
    • Wybralam meble kuchenne - jasny krem mdf lakierowany na wysoki połysk, zdecydowalam sie na fronty bez uchwytów, tzn. fronty bez systemu tip-on, tylko takie posiadające zagłebienia na palce. I teraz sie zastanawiam, czy to dobry pomysl. Czy takie meble: szuflady i szafki łatwo sie otwierają/zamykają. Czy otwierając palce nie ześlizgują sie z tych zaglębień, czy zamykając nie zostają ślady paluchów... Bardzo podobają mi sie meble bez uchwytów, ale zastanawiam się czy po pewnym czasie nie będę ...
    • Poszukuje namiarów na solidnego wykonawcę mebli kuchennych w Krakowie. interesuja mnie ciekawe, proste, i funkcjonalne meble - bez udziwnień i nowoczesnej nonszalancji - aczkolwiek gustowne i w przyzwoitej cenie.Zdaje sobie sprawę że wątek juz sie pojawił na forum, ale nie uzyskałąm nic konkretnego. Za wszystkie infromacje będę bardzo wdzieczna.
    • Widziałyście opcję zamawiania mebli na wymiar z sieci? Jak to możliwe, żeby to co dostarczą faktycznie pasowało? Jest sporo taniej, fronty fajne, ale co jeśli meble nie będą pasowały?
    • Witam, Mam zamiar w tej firmie zamówić meble kuchenne, czy ktoś miał z tą firmą do czynienia. Bardzo zależy mi na opinii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się