Forum Dom Materiały budowlane
ZMIEŃ
      meble

meble

(3 wyniki)
    • Muszę zabezpieczyć mebel z surowego drewna sosnowego, by całą wiosnę-lato postał w ogródku Co będzie skuteczniejsze 1.kilkakrotnie pomalować preparatem typu drewnochron 2.pomalować lakierem, pierwszy raz bardziej rozcieńczonym, 2 i 3 normalnie 3. Może jakieś inne metody?
    • Witam bardzo proszę o poradę, jestem w trakcie remontu kuchni kupiłam blat bukowy ale nie wiem czym go pomalować czy może polakierować. Bardzo bym prosiła o dokładną nazwę tego lakieru czy oleju i gdzie taki mogę kupić. Wiem że to nie może być zwykły lakier do mebli, parkietów itp. Bo przecież na nim będą przygotowywane posiłki. Pozdrawiam
    • Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś prostego programu aby w 3D zmodelować projekt domku, który zamierzam budować na wiosnę np. coś w rodzaju "Twoje Studio Projektowe" (widziałem już na wyprzedaży za 49zł) lub coś podobnego.Możecie się podzielić doświadczeniami i coś ciekawego polecić. Mógłbym oczywiście wszystko narysować w AutoCadzie ale to zabawa dla mnie na kilka tygodni, wolałbym coś prostszego, z wzorami okien, drzwi, mebli itd. Chciałbym przetestować instalacje, rozmieszczenie meb...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się