Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      meble

meble

(29 wyników)
    • Za trzy miesiace będę wykanczał nowe mieszkanie we Wrocawiu. Podajcie mi prosze sprawdzoną firmę stolarską, która wykona meble kuchenne. Inne meble tee (szafy, garderoby). Dzięki za info.
    • za ROZSADNA cenę, Kto doradzi? Bo już mi się płakać chce....Albo w cenie samochodu albo badziew totalny, Pomóżcie, proszę
    • Proszę o pomoc z znalezieniu dobrego projektanta mebli( drewno ) i dekoratora architekat wnętrz. Bede wdzięczny za adresy telefony i rekomendacje. Pozdrawiam Jan
    • Czy znacie jakieś miejsce gdzie można kupić surowe sosnowe meble?
    • Witajcie. Wiecie może, gdzie we Wrocławiu można zamówić meble łazienkowe na wymiar? Byłbym wdzięczny za namiary, najchętniej linki i adresy e-mail.
    • Witam, Zastanawiam się, czy jest gdzieś we Wroclawiu sklep/ komis, gdzie można dostać jakieś fajne meble z drugiej ręki?
    • meble szafy tanio i solidnie szybkie terminy.tylko wroclaw
    • szukam porady osób zadowolonych z wykonanych mebli;czekam na podpowiedzi
    • Szukam stolarza, który zrobiłby mi meble do salonu w stylu Bo Concept
    • Mam pytanie - czy wiecie gdzie można zamówić ładne, nowoczesne meble kuchenne z w miarę szybkim terminem realizacji???????? Wszystkie firmy z którymi się kontaktowałam mają terminy najwcześniej na marzec! :((( :((( :((( Jakaś masakra po prostu.... :( Będę wdzięczna za namiary na sprawdzonych fachowców. Pozdrawiam! D.
    • Czesc. Czy ma ktoś namiar do dobrej i w miare taniej firmy, która mogłaby mi zaprojektować i wykonać meble kuchenne? Dzięki za każdą podpowiedź:) Pozdrawiam.
    • Chcielibyśmy zamówić meble do kuchni w Twardogórze, ale firemek meblowych tam jak grzybów po deszczu. Jeśli ktoś z Was korzystał z usług firm twardogórskich i z czystym sumieniem może polecić jakiegoś wykonawcę, będę wdzięczna za namiary :)
    • Witam, Zabieram sie do projektowanie kuchni i szykam firm ktore wykonaja mi meble do kuchni na zamowienie. Moze znacie jakies solidne firmy we wroclawiu lub okolicach ktore mozecie polecic ?? Z gory dziekuje XYZ
    • Witam Czy znacie,wiecie,lub mozecie polecic firme ktora robi naprawde porzadne meble kuchenne i w miare tanie?? Pozdro
    • Witam wszytkich serdecznie, Na Forum pojawiło się pytanie gdzie kupowaliście meble kuchenne (bardzo cenne odpowiedzi), ale mnie interesuje także ile za nie zapłaciliście? Wiem że cena zależy od ilości i rodzaju szafek oraz wyposażenia, ale chciałaby znać orentacyjną cenę. Czy kupię kuchnię w granicach 4-6 tys.?
    • Witam, mam ogromną prośbę do Was, możecie mi poleci gdzie kupić meble kuchenne z MDF'u we Wrocławiu za rozsądną cenę i dobrze wykonane? Jakieś namiary na sklepy, na co zwrocić uwagę, o co pytać, jaka jakośc wykonania i montazu, a które firmy omijać szerokom łukiem Pozdrawiam
    • W moim właśnie kupionym mieszkaniu nie ma nic, nawet mebli w kuchni, a po jego zakupie zostało mi tak niewiele pieniędzy, że o umeblowaniu czymś nowym nie ma mowy. Jeśli ktoś z was mógłby sprzedać niedrogo coś w przyzwoitym stanie, to byłabym wdzięczna za kontakt (plus ew. komputerowe zdjęcie). Marusia
    • witam czy ktoś zamawiał meble kuchenne w LUXARTE przy ul. Powstańców Śląskich? Noszę się z zamiarem zrobienia u nich aneksu kuchennego, a ponieważ cena kształtuje się w granicach 10 - 15 tys., chciałabym wiedzieć czy warto. Może lepiej poszukać dobrego stolarza, tylko czy są tacy, którzy potrafią zrobić nowoczesne meble zwracając na szczegóły
    • czy ktos z Was ma meble kuchenne Bodzio? jak sie sprawuja? czy warto je kupic? A pokojowe - tj. regały i wypoczynek? są tanie, ale czy nie rozpadną sie po roku? milego tygodnia wszystkim! Kasia
    • witam, możecie podpowiedzieć gdzie kupić lub zamówic "na miarę" meble kuchenne? Takie, żeby nie kosztowały tyle co używany samochód? Dla średno zarabiającej dziewczyny firmy takie jak Forte czy Taurus sa za drogie.......niestety, Pomózcie prosze, pozdrawiam wszystkich forumowiczów M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się