Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      meksyk

meksyk

(13 wyniki)
    • Cześć, planuję miesięczne wakacje na przełomie grudnia i stycznia. Kierunek jeden z dwóch: Meksyk albo Indie; zależy od ceny biletu;)))Czy macie może sugestie, gdzie kupić najtańszy? Z góry dzięki!
    • Witam! Szukam przelotu do Meksyku. Wylot 23-27 sierpnia, powrot po 2 miesiacach 22-27 pazdziernika. Znalazlam przelot z Warszawy KLM za 3 200 zl. Czy moze byc tanszy bilet? Dziekuje za pomoc i pozdrawiam Madena
    • Wybieram sie ze znajomymi na 2-3 tyg. do Meksyku. Planujemy zwiedzanie raczej na wlasna reke, choc gdyby udalo sie znalezc jakiegis fajnego "lasta" z hotelikiem to tez bysmy nie pogardzili. Jakie macie doswiedczenia w temacie przelotow do Meksyku? Czy taniej moze da sie znalezc jakas oferte biur podrozy z wylotem z Niemiec? Gdzie tego najlepiej szukac? bede bardzo wdzieczna za pomoc.
    • jesli wiecie cos o tym ze jakas linia wlasnie tanio leci w tym kierunku dajcie znac! swego czasu do Etiopii latal Turkish Airlines za jedyne 1900 zl (z oplatami w obie strony!!!) o czym malo kto wiedzial moze i tutaj ktos wlasnie otwiera nowe i tanie polaczenie? ja szukam czegos z wylotem ok 24.10 - powrot okolo 20.11 przelot do mexico city powtot najchetniej z cancun... jak znajde dam znac usciski a
    • Chcialbym dostac sie do Meksyku, najchetniej do Cancun na przelomie lipca i sierpnia, pojezdzic po Jukatanie, Belize i Guatemali, i wrocic po dwoch tygodniach, rowniez z Cancun. Sprawdzalem polaczenia rejsowe do roznych miejsc w Meksyku, sa wrecz kosmiczne. Czy ktos wie jak zabrac sie za szukanie czarterow? Z Polski nic nie ma, najbardziej urzadza mnie Berlin;) Czekam niecierpliwie na sugestie
    • meksyk(6)

jak najtaniej dostane sie do meksyku ok 5-25 maja (jakie linie) gdzie miedzyladowania, generalnie gdize jest najtaniej/ moze byc wylot z frankfurtu. z gory dzieki za pomoc
    • kto lata tanio z meksyku do europy. Nieisotne miasto w meksyku ani w europie szukam najtanszego lotu na koniec maja, ktore kompanie lataja tanio na tej trasie dzieki
    • Meksyk(9)

Powoli zaczynam planowac ferie zimowe :). Myslalam o locie do Meksyku. Znalazlam polaczenie KLM Berlin-Amsterdam-Mexico City- Amsterdam-Berlin za 1900zl. Wydaje mi sie, ze to bardzo korzystna cena. Rezerwowac teraz czy sie jeszcze wstrzymac?
    • hej wszystkim! chcialabym poleciec w polowie pazdziernika do Meksyku (zmieniam prace i chce wykorzystac 4 tygodnie na samotne zwiedzanie tego wspanialego kraju). Pytalam w kilku liniach lotniczych lecz cena za bilet w dwie strony to min. 3500PLN! Na pewno ktos z Was wie cos o jakiejs promocji itp... ponoc mozna poleciec z Polski do Mexico nawet za 2500PLN... ktos wie jak? Z Polski? dzieki i pozdrawiam, Gosia
    • poradzcie. Jakie linie? jakie promocje? co zrobic zeby udalos sie zdobyc takie CUDO w cenie ok 2 tys ? czy to mozliwe wogole ?
    • Jak najtaniej dostac sie do Meksyku jakimi liniami.Raczej odpada miedzyladowanie w USA /staranie sie o wize amerykanska/Licze na pomoc wdziecznych forumowiczow.r.
    • Może orientuje sie ktoś czy są jakies regionalne, między krajowe linie lotnicze które organizuja przeloty z Cancun do Mexico City. Sprawdzałem Aerocaribe, mexicane ale troche drogo bo lot one way 210 $ USA.
    • Witam, już niedługo lecę na wakacje do Meksyku. Lot z Katowic do Frankfurtu, a później do Meksyku Lufthansą.Mam pytanie jak przetrwać tak długi lot, czy mogę na pokład zabrać swoje kanapki(mam problemy żołądkowe)?Pozdra i proszę o informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się