Gość: majka IP: *.na.deuba.com 23.03.07, 10:07 jak najtaniej dostane sie do meksyku ok 5-25 maja (jakie linie) gdzie miedzyladowania, generalnie gdize jest najtaniej/ moze byc wylot z frankfurtu. z gory dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turystka Re: meksyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:13 Co to znaczy do Meksyku? Podaj konkretne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: meksyk IP: *.na.deuba.com 23.03.07, 10:24 jest mi wsyzstko jhedno, gdyz planuje objazdowke - jakies sugestie? gdzie najtaniej i nadogodniej doleciec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: meksyk- do turystyka IP: *.na.deuba.com 23.03.07, 10:26 rozumiem ze zbyt ogolne pytanie - jednak konkretnie - najtaniej jak sie da.... i od ceny zalezy miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: meksyk- do turystyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:12 Masz szerokie ramy dotyczące podróży, więc przed Tobą sporo możliwości zbicia ceny przelotu. Tak na szybko znalazłam za 2773 zł Lufthansę z Frankfurtu do Mexico City, 3-22 maja. Na ile ja się orientuję, jeśli znajdziesz przelot za ok. 2000 zł to będzie bardzo dobra cena. Jeśli nie umiesz szukac w necie, zadzwoń do biura podróży, zajmującego się sprzedażą biletów lotniczych. Miłego meksykowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasa76 Mexico City 23.03.07, 11:52 Berlin Madrid Mexico City Madrid Berlin 5-25.05 koszt przelotu w dniu dzisiejszym 2585 pln w dwie strony z opłatami. Odpowiedz Link Zgłoś
euroholidayplus [...] 25.03.07, 00:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś