meksyk

(100 wyników)
  • W dupę wepchnijcie sobie swoją nachalną propozycje.
  • Witam, Planujemy wyjazd na Bali lub Meksyk w październiku 2011? Proszę o informacje gdzie lepiej lecieć z biurem? (to jest podróż poślubna i chcemy mieć załatwione z góry). Co warto zobaczyć - bardziej Bali czy Meksyk?? Czy ktoś był w jednym i drugim miejscu i może podzielić się wrażeniami? Proszę o rady :)
  • Planujemy wakacje na 2011. Rozważamy Dominikanę lub Meksyk. Jeżeli chodzi o zwiedzanie będziemy troszkę zastopowani 5 letnią córką ale oprócz słodkiego lenistwa chcemy również pojeździeć. Co polecacie? I ewentualnie który hotel z dzieckiem?
  • Meksyk(9)

Na caly listopad wyjezdzam do Meksyku. Przylo i wylot z miasta Meksyk. Co polecacie zobaczy po kraju? Kupilem Pascala, jest tam duzo (za duzo ;) i wciaz nie mam pojecia co zwidzic. Pytanie drugie czym podrozowac, mysle o wynajmie autka ale wim, ze sa problemy z pelnym ubezpiczeniem, czy ktos z Was przechodzil ten temat?
  • Planowalismy w tym roku wyjazd do Indii. Biologia pokrzyzowala nam plany :))) Jestem w ciazy. Ochota na egotyczny wyjazd pozostala, gorzej z wytrzymaloscia. Znajomy doradza Yukatan i skarby Majow. Ponoc kraj czysty i bezpieczny (jak na warunki poludniowo i srodkowoamerykanskie).Znam Boliwie i Peru, troche mieszkalam w Brazylii. Nie pojechalabym tam w "odmiennym stanie".Meksyk znam tylko ze zdjec. W Lonely Planet rekomenduja jako kraj bezwpieczny dla dzieci i ciezarnych. Czy ktos m...
  • Planowaliśmy na 20 rocznicę ślubu wybrać się do Meksyku. Urlop mamy w lipcu - Meksyk z wiadomych względów odpada. Braliśmy pod uwagę : Mauritius lub Malediwy. Jednak trochę obawiam się pogody . To pora deszczowa ... Co prawda też w lipcu byliśmy na Dominikanie i było cudownie - ulewy były krótkotrwałe ( ledwie kilka minut ) i wracała cudowna pogoda . Czy podobnie jest na Mauritiusie i Malediwach ? A może wybrać jakiś inny kierunek ?
  • Znalazłem ofertę na 321wakacje Przelot + 1* hostel na 14 dni, ale oferta jest bez wyżywienia. Czy ktoś się orientuje w cenach w Meksyku (Cancun), ile dziennie potrzebuję na wyżywienie stołując się w tanich knajpkach na obiad a śniadania z zakupów w markecie?
  • Meksyk(4)

cze, szukam informacji na temat regionalnych przewozow lotniczych/autokarowych po Meksyku ? chodzi mi o polaczenia z mexico City do El Paso np
  • Wybieram się do Meksyku w miesiącu lutym na objazd + mały wypoczynek ( Cancun). Z jakim biurem najlepiej się wybrać - Logostour, Opal Travel a może Sigma Travel. ?
  • Niedawno na forum pojawiła się pozytywna opinia na temat tego trampingu z Akcesem. Wygląda to dość ciekawie. Czy był ktoś jeszcze z tym biurem w Meksyku?
  • Co mozna przywiezc w prezencie z Meksyku? Dzieki.
  • Witam, W lutym 2009r. zamierzam wybrać się na wakacje z dzieckiem, które beędzie miło wtedy 10 miesiecy. Zastanawiam czy ktos był z takim małym dzieckiem na dalekich wakacjach i jak to było... zastanawiam się jeszcze nad miejscem Meksyk czy Indonezja.
  • Hej!! Lece w sobote do Meksyku w podroz poslubna i z tej racji fundujemy sobie dwutygodniowy pobyt w Playa del CArmen. Zastanawiam sie jedynie jaki jest poziom cen w Meksyku. Ktos gdzies napisal, ze jest taniej niz w USA, tyle ze ja nie znam poziomu cen w USA. Zakladam ze w USA jest taniej niz w Norwegii, wiec ceny powinny byc w miare ok. Interesuja mnie produkty typu pamiatki, ciuchy, jedzenie , napoje itd... pozdrawiam
  • Chcę w przyszłym roku jechać z chłopakiem na miesiąc do Meksyku. Kiedy najlepiej pojechać i ile kasy zarezerwować na sam pobyt w tym egzotycznym kraju ?
  • za tydzien wybywam na krótki urlop do Meksyku, ale nie wiem jaka walute bardzie oplaca sie tam zabrac... czy wymienic wiecej kasy na dolary czy na peso? moze ktos z Was cos wie na ten temat...
  • chodzi mi o to, czy jakies biuro organizuje wypady do Meksyku po dostepnej cenie ? znalazlem ze 2-3 wycieczki, ale 3000 Euro na osobe to dla mnie za duzo, nas jest troje.
  • Generalnie chcemy aby bylo cieplo, pieknie i przytulnie :-) Do końca nie wiemy gdzie chcemy jechac, ale myslelismy o Dominikanie /ale czy na puerto plata czy moze punta cana ?/ Jaka pora roku jest najlepsza na wyjazd w te regiony i z jakiego biura warto sie wybrac. Jesli ktos moze polecic jakis hotel tez byloby dobrze, a moze jakis inny fajny kierunek. /w gre wchodzi kuba. meksyk lub mauritius/ Asia
  • Uprzejmie prosze o jakies sensowne namiary w rejonie Yucatanu w przedziale 20 - 40 $ za dobe.Lubimy jak jest czysto,atmosfera przyjazna,lokalizacja sensowna,nie za daleko do jakiejs rewelacyjnej odludnej plazy i intrygujacej piramidki na horyzoncie.
  • Gdzie najładniejsze plaże w Meksyku i jaki hotel prosze o pomoc
  • Witam wszystkich! Jeżeli ktoś w najbliższym czasie wybiera się do Meksyku i zamierza odwiedzić stan Chiapas, to informuję, iż grupa zbuntowanych przeciwko rządowi indian, którzy - uogólniając - domagają się lepszego traktowania mniejszości indiańskich oraz szerokiej autonomii stanu Chiapas ogłosiła tzw. Czerwony Alarm na całym terytorium znajdującym sie pod kontrolą tej grupy. Oto tekst ich komunikatu: COMMUNIQUE OF THE CLANDESTINE REVOLUTIONARY INDIGENOUS COMMITTEE - GENER...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się