Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      miedz

miedz

(3 wyniki)
    • Kto tak naprawde z nas zna swoje slabosci, swoje mocne strony i uzywa ich w swoim zyciu...!? - Kto z nas (juz od dziecka) nie zna tego pieknego powiedzonka; "Jak do lasu zawolasz, tak echo ci odpowie". A ilu ludzi rozumie te madrosc...!? - I ilu to stosuje...!? Gdzie jest moj "zloty srodek", pomiedzy: "Ja jestem tym najwiekszym" oraz; "jestem zwyczajna swinia"...(!?). Bez odpowiedzenia sobie na to pytanie, nie ma odejscia od zadnego uzaleznienia...! A...
    • ...że potrzebuję pomocy.Jestem kobieta która kocha za bardzo.Nie potrafię zając się swoimi sprawami,gonię za osobami które są dla mnie nieosiągalne i tworze fantazje o prawdziwej,spełnionej miłości.Normalna kobieta dawno dała by za wygraną ''nie to nie''.A ja ciągle próbuje zmienić męża.Nie dociera do mnie ze jemu tak dobrze.TO JEST CHOROBA -prawda?Myślałam że nie chce ze mną być i dlatego pije.Teraz nie pije i dalej nic się nie zmieniło Nie chce wyleż z tej twardej skorupy.Jak odpuścić?
    • Podobno- tak slyszalem- podobno alkoholik nietrzezwiajacy manipuluje i klamie i komplikuje. Podobno trzezwiejacy jest prostolinijny i szczery az boli. Podobno niekotrzy na tym forum w ogole nie czuja zlosci ani niecheci do innych, sama milosc (same dobro). Podobno w epoce wiktorianskiej obowiazywala moralnosc "w czlowieku nie ma zla" a jak ujawni sie zo to znaczy caly czlowiek zgnily jest. Podobno Jezus mowil cos przeciwnego, do Piotra nawet. Podobno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się