Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      mile widziany

mile widziany

(4 wyniki)
    • Takie wrażenie odnoszę pracując w swojej firmie. Przedsiębiorstwo owe dość sporych rozmiarów jest, na jednym tylko dziale pracuje coś około 150 osób, zmian takich jest 4. Czym dłużej tam pracuję tym coraz częściej słyszę, że ten to pod...., tamten donosi, albo donosić zamiar ma. I tak swym małym rozumkiem pojąć nie mogę, o czym ci ludzie tak chętnie donoszą swym przełożonym i co przez to chcą osiągnąć, pojąć nie mogę. Zacząłem się tak rozglądać po zakładzie i zastanawiać się. O czym by tu d...
    • Panów których dręczą jakiekowlwiek kompleksy do udziału w porgramie telewizyjnym w którym postaramy się im pomóc.Info na priv.Pozdrawiam
    • Jestem ciekawa jaki jest wasz punkt widzenia i co dla was oznacza "szczesliwe malzenstwo" albo lepiej.... jakie cechy powinna miec idealna zona.Mile widziane przyklady z zycia wziete.
    • Prowadzę małe badanie na temat preferencji mężczyzn dot. wyglądu kobiet. Moje spostrzeżenia umieszczę na tym forum. Tymczasem proszę o wytypowanie najseksowniejszej z wymienionych tu kobiet. ( moze byc wiecej niz 1-dna)Uzasadnienie mile widziane- prosze bez zbereźnych tekstow:-) typ 1. www.alley.boo.pl/dane/galerie/5/10.jpg typ 2. www.babezone.org/gallery/Jamie%20Bjorge/Jamie%20Bjorge_pic1.htm typ 3. www.bestmodels.it/img.asp? t=top&g=stephanieseymour&i=TNStephanie%20Seymour%2...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się