Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      mile widziany

mile widziany

(3 wyniki)
    • Ciao tutti :} Bardzo proszę wszystkich tych co mają coś do zaoferowania,aby się odezwali. Temat bardzo prosty(tak mi się wydawało),poszukuję namiarów na nocleg w okolicy Cinque Terre dla 15(!!) osób.Miejscówki te nie muszą być w jednym miejscu,mogą być rozrzucone w promieniu m/w 10km. Termin -przełom czerwca i lipca 2010,no i cena aby z kosmosu nie była(powyżej 1500euro(tydz.) zaczyna się kosmos).Dzięki za przeczytanie i czekam na odzew. andy PS Propozycje odn.ciekawych miejc,...
    • Witam wszystkich. Mam zamiar wybrac się na półwysep Gargano we wrześniu Nie jadę z żadnego biura. Dojazd własnny autem. Chciałbym się dowiedzieć czegoś praktycznego. Przede wszystkim. Jakie sa możliwości pobytu na campingu. Jeżeli ktoś był to mile widziane nazwy, adresy, opisy, ceny, no i warazenia - jak było?? Co można zwiedzić na miejscu?? Gdzie można pojechać? które miejscowości są godne zwiedzenia? Jak wyglądają plaże??? Czy jest wielu turystów i czy można jechać w ciemno bez...
    • Możecie podzielić sie doświadczeniem, dokąd warto wpaść na coś dobrego (również lody i cukiernie mile widziane, ale o konkrety też poproszę :)))? SIeny prawie w ogóle nie pamiętam, więc tam dla mnie zupełnie "terra incognita", Florencja trochę bardziej znajoma, ale wszelkie rekomendacje mile widziane. z góry mille grazie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się