Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      mile widziany

mile widziany

(4 wyniki)
    • nic sie nie zmienia od poczatku o ile na forach można lżyć i znieważac osoby publiczne o ile można szydzić z osób znanych to nie wolno krytykowac wadzy: Administracji a nawet merderacji
    • Re: prymitywne uwagi brumbaka w stylu Adolfa H. Autor: Gość: Tramp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 24.03.04, 21:40 Brumbak nawiązuje do najlepszych tradycji segragacji i Hitlera. Wystąpienie brumbaka do złudzenia przypomina pewien epizod z życia Adolfa Hitlera, opisany przez jednego z biografów: Re: prymitywne uwagi brumbaka w stylu Adolfa H. Autor: Gość: Tramp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 24.03.04, 21:40 -- wystarczy uzyc wyszukiwarki - na forum vege jest pelno wyz...
    • Być może będzie dla was zaskoczeniem, że niektórzy ludzie piszący na forach 'Gazeta.pl' oraz znana już chyba dość dobrze witryna "Eurojihad.org" zawiadywana przez człowieka ukrywającego się za nickiem "marcus_crassus" mają wiele wspólnego z żydowskimi ekstremistami ze skrajnej prawicy i posłannikami Hara'ayon Hayehudi między innymi z Liga Lahagana Yehudit. Przed momentem użyłem nazwiska jednego z pracowników Eurojihad i podpuściłem pewnego Żyda na Aquanet, który pięknie potwierdził moje...
    • Prosze wyjasnic czy jest mozliwe by moderator jednego forum usuwal wypowiedzi dyskutantow nie tylko na swoim forum ale i na innych.Rzecz dotyczy tarnowskiego forum ktorego moderator ogarniety szalona miloscia do jednej ze swych internetowych kolezanek usuwa wpisy jakie by one nie byly a w ktorych pojawiaja sie cieplejsze slowa pod adresem jego wybranki na tarnowskim ,mieleckim i jasielskim forum.Zeby bylo zabawniej nie zezwala na logowanie potencjalnych rywali blokujac im dostep z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się