Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      mile widziany

mile widziany

(5 wyników)
    • Forumowa kawa, czy to hasło coś mówi/-znaczy/-nasuwa jakieś skojarzenia? To taka zabawa skojarzeniowo-skojarzeniowa, z kategorii pytania bezsensowne :). Odpo mile widziane w tym wątku, aczkolwiek mile widziane w ogóle. Pozdrawiam.
    • Sprobuje jeszcze raz. Nazwe to prościej. Nie wiem jak wy, ale ja juz czuje wiosne... Zdarza mi sie to od kiedy pamietam i mimo ze od lat jestem z tym samym mezczyna to co wiosne czuje sie nieswojo bo (!) no właśnie bo co roku odczuwam ten sam niepokoj w sercu, kreci mi sie w glowie i nie moge spac w nocy po tym poznaje ze zakochalam sie w innym czlowieku najczesciej pada niedaleko od jabloni czyli na ktoregos z moich blizszych, dalszych znajomych. Chwila nieuwagi, troche kokieter...
    • Wiem, że to nie sredniowiecze, ale ciągle nurtujemnie mnie ten problem. Mam narzeczonego który pochodzi z bogatej rodziny, ja nie. W pzryszłym roku zamierzamy się pobrać. Boje się że kiedyś rodzina jego wypomni mi, że ,,przyszłam na gotowe". Rozmawiałam o tym z narzeczonym i on nie widzi żadnego problemu, jednak ja zdaję sobie sprawę z tego, że teraz nasze stosunki z jego rodzicami wyglądaja inaczej a po slubie bedą wyglądały inaczej. Napiszcie mi jakie wy macie doswiadczenia i czy ...
    • od października zaczynam studia, miałam sporą przerwę w nauce bo aż ok 3lata... nie mam wypracowanych nawyków uczenia się, bardzo boję się ze polegnę...:( napiszcie proszę w jaki sposób nalezy się uczyć? jak utrzymać motywacje, jak nie poddawać się zmęczeniu a raczej znużeniu? każda porada będzie mile widziana;)
    • jak mnie co spina poważniej, to mi ochota na amory zupełnie przechodzi - a mojej miłej wręcz przeciwnie, mówi że ją chędożenie odpręża (no tak, w końcu kto tu się bardziej napracuje...) także jak się spinamy razem w tym samym czasie, to jest zgryz i zgrzyt a także i powód do zastanowienia - skąd ta różnica? czy to jakaś fundamentalna inność między płciami, gospodarką hormonalną etc. (że mi kortyzol żre się z testosteronem?), czy bardziej indywidualna? jak sądzicie? no i oczyw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się