Forum Nauka i edukacja Język niemiecki
ZMIEŃ
      mile widziany

mile widziany

(3 wyniki)
    • hej czy brał ktoś z was udział w kursach letnich niemieckiego organizowanych przez uniwerek w heidelbergu lub getyndze???prosze o opis wrażeń!!!!!!
    • Prosze o przetlumaczenie ogloszenia na jezyk niemiecki. Potrzebuje tego na lekcje. Licze na pomoc kogos z was: Przystojny, miły, czuły, kulturalny i zabawny 16 letni młodzieniec poszukuje przyjaciółki z Krosna i okolic. Jestem szatynem, o niebieskich oczach, średniej budowy ciała, krótko ostrzyżony. Interesuje się sportem, w szczególności piłką nożną. W wolnych chwilach pisze wiersze i spotykam się ze swoimi przyjaciółmi. Poszukuję zabawnej, miłej, szczupłej kobiety, interesujące...
    • Witam! Musze blyskawicznie opanowac jezyk niemiecki (wyjezdzam na roczny kontrakt do Niemiec). Nie znam ani slowka po niemiecku, a wyjezdzam we wrzesniu i wtedy powinnam byc na B2. Nie lubie korepetycji, nie lubie kursow, jestem typem samouka, ale moze polecilibyscie mi jakies fajne ksiazki? Lubie zeby bylo przejrzyscie i wszystko bylo wiadome. Prosze:))) Z gory dziekuje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się