mile widziany

(3 wyniki)
  • może ktoś zechciałby podzielić się opinią na temat faceta wodnika.ja go testuję prawie 3 lata:)czy on wodnik ,a ja strzelec pasujemy do siebie? bo słyszałam baaaardzo różne opinie na temat takiej kombinacji.dodam,że on urodził się 05.02.1979 ja-06.12.1981 ,szczegółowe daty urodzenia podaje dla wtajemniczonych:))) może ktoś mi coś doradzi. pozdrawiam.
  • Internetowy Serwis Doradczy www.maszpytanie.pl poszukuje do współpracy wróżek. Od kandydatów oczekujemy: -doświadczenia -stałego dostepu do internetu -zaangażowania i pasji Mile widziane wykształcenie psychologiczne. Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie cv wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych na adres kontakt@maszpytanie.pl.
  • drogie skorpiony rodzaju meskiego:) napiszcie mi cos o sobie, co lubicie, a czego nie, jakie kobiety wam sie podobaja? jakie macie poglady na temat bycia razem, jakie randki lubicie, i cokolwiek innego, pomozcie;) ps. opinie kobiet ktore przezyly cos niecos ze skorpionem tez mile widziane:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się