Forum Kuchnia Wegetarianizm
ZMIEŃ
      mile widziany

mile widziany

(3 wyniki)
    • zgodnie z wynikami mojej sondy na temat soi - próbuję z fasolami :-)))) mam jeden przepis: duży biały jaś, ugotować w dużej ilości tymianku/majeranku/ziela angielkiego/liści laurowych, przecier pomidorowy lub pomidor, podsmażona cebulka+czosnek, chili. Na koniec obsypuję mnóstwem natki pietruszki - dzięki temu daje się zjeść (mimo mojej niechęci do strączków) :-)))). przejrzałem przepisy netowe, ale są albo wariacją na temat 'fasola w pomidorach' albo to kotlety ze strączków. ...
    • -jest to forum dyskusyjne i każdy kto chce kulturlanie porozmawiac o kuchni vege jest mile widziany - jezeli ktos spotyka się z reakcja to tylko osoby agresywne jakich pare czy parenaście nawiedza to forum i ocena ich postów nie ma nic wspólnego z tym co jedzą mna pewno spotkaliście w zyciu nie kulturalną osobę która nosila szelki- ale z tego nie można wyciągnąc wniosku że ktos kto nosi szelki jest źle wychowany sam jadłem mięso i znam. rozumiem powody dla których ktoś je m...
    • Poszukuje kogos kto pomoze mi przygotowac przyjecie weselne-wegetarianskie. Mile widziana osoba z doswiadczeniem kucharskim. Zalezy mi przede wszystkim na ustaleniu menu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się