mile widziany

(4 wyniki)
  • Jako, ze nie znalazlam wlasciwego rozmiaru we wlasciwym rozmiarze, a dostep do galerii zaostrzyl moj apetyt prosze o rade. Mimo, ze rozmiar 30 dobrze trzyma i nawet w Playtexie udalo mi sie zapiac na ostatnia, najscislejsza haftke, strasnie uciska mi zebra. Jest strasznie niewygodny. Romiar 32 jest wygodny, choc moglby byc troche bardziej scisly... Kusi mnie wyprobowanie 32FF, w tej chwili na brastopie w tej cenie jest kilka stanikow: www.brastop.com/SetDetails.aspx?setName=Lepel...
  • Co jakiś czas przy przeglądaniu ofert znajduję ogłoszenia "naszych" bieliźnianych sklepów. Może któraś z lobbystek szuka pracy i może stanikowe zajęcie będzie strzałem w dziesiątkę? Proponuję, aby w tytule posta, oprócz nazwy sklepu znalazło się także MIASTO.
  • Witam:) Mam pomysł i duuzo chęci na otwarcie sklepu z odzieżą dla pan z "biustem", bez względu na obwód pod biustem 60 czy 90. Stad moje pytanie dla osób z trójmiasta czy brakuje wam takiego sklepu i jakich producentów chciałybyście widzieć na sklepowych wieszakach.. Wasze spostrzeżenia co do odzieży będą bardzo cenne:) Pozdrawiam Katarzyna
  • Rozmiary od A do H byłam rzeczywiście są.Napis KOBIECOŚĆ OD A DO H TO SZCZERA PRAWDA!Obsługa super.Polecam gorąco!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się