Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      mile widziany

mile widziany

(4 wyniki)
    • Poki co maly dowcip: O czwartej nad ranem do bardzo milej pani profesor od fizyki dzwoni telefon. Pani profesor podnosi słuchawkę i słyszy: - Czy pani profesor śpi? - Tak... - odpowiada zla i zaspana, brutalnie wyrwana z pieknego snu erotycznego pani profesor. - To dobrze, bo my się jeszcze uczymy! ------------------------------------------------------------------------------ W sobote jade na ryby, zeby tam nie wiem co! Juz nawet wiem gdzie... to bedzie tym razem... ocean. Tak...
    • Witam Poszukuję dziewczyny do stałego układu, bez zobowiązań. Sporo pracuję i nie mam czasu się angażować. Oczekuje : Wiek do 25 lat, inteligentna i na poziomie z którą można porozmawiać na różne tematy. Czasem wypad do kina, kolacja, romantyczny wieczór, sex itp. Preferuje tez wspólne wyjazdy na wczasy ( przeważnie jeżdze3-4 razy rocznie na 2 tygodnie, ale nie chce jeździć sam i by mi bardzo zależało na wspólnych wyjazdach ) Oferuję : Mieszkanie (wszystko opłacone poza telefon...
    • z warszawy lub okolic, okolo 30lat, wykształcony, wyskoki:)
    • Szukam chłopaka:inteligentny,najlepiej rasta albo hippis,dready albo długie włosy,ironia mile widziana,a hobby do wyboru:windsurfing,malarstwo,rzeżba,fotografia,sporty extremalne,kultura Afryki i Dalekiego Wschodu.mail: tritritri@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się