Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      mile widziany

mile widziany

(6 wyników)
    • Dzis doszla do mnie informacja, ze chyba 9 pazdziernika w Bydgoszczy bedzie miala miejsce chyba dosc fajna imprezka dla nas kobitki :) Mozna powymieniac ciuszki miedzy soba. I tu moje pytania do dziewczyn z Bydgoszczy i okolic- wybieracie sie moze???
    • Dżety, ćwieki, blaszki. Rozkloszowane spódniczki. Spódnice-bombki. Krótkie kurteczki. I jak zawsze - dżins. Pasy, paski, paseczki. Najlepiej czarno-białe. Trupie czaszki. „Tatuażowe” ornamenty. Bermudy i rybaczki. Getry. Paski. Grube łańcuchy. Duże klamry. Duże torby. Szerokie bransolety. Kolczyki – wielkie koła. To jest to!!!!!!!!! Tylko nie używajcie słowa punk bo nie lubię tego słowa.Swój styl nazwałam- Ostra Rexona-
    • Witam! "Zachorowałam" na płaszczyk lub krótszą wersją zwaną żakietem lub poprostu kurtką :) Niestety jestem na jakis czas uziemniona w domu z powodu choroby a z tego co czytam niejedna z Was juz była na wiosennych zakupach. Chciałabym dowiedzieć sie gdzie mozna je kupić za ile no i jeżeli mozecie to wklejajcie fotki treczy kurtek płaszczy w których bedziecie prezentować sie na wiosnę :) Pozdr
    • Szukam jakiejs ładnej torebki, w wiosenno - letnim kolorze. Wszystkie które mam sa ciemne, a na wiosne chciałabym cos jasnego, żywego. No i przede wszystkim żeby pasowała do czerwonego płaszcza. Myslałam o zielonej, co wy na to? Prosze o propozycje linki mile widziane :) Aha, jeszcze cos - najlepiej czuje sie z torebka na dlugim pasku, przekładana przez ramie,wiszaca luzno na biodrze, taka "na ramieniu" nie potrafie za bardzo nosic. Widziałyscie gdzies jakies ładne torebki w takim ...
    • odnosnie: - zakupow ofkors, gdzie i co bylam daawno temu w GK, dalej tam mozna poszalec? no i gdzie jeszcze?? moze pokusze sie na jakies secondhondowe lowy, macie jakies sprawdzone zaglebie, jaklepiej takich z lepszymi markami - ciekawe muzea, galerie - auqaparki (park wodny w necie wyglada fajnie, jak w praktyce) inne rodzinne rozryweczki w nowoczesnej oprawie - inne tipy mile widziane oczywiste sprawy jak Wawel, smok i Mariacki mam juz za soba :)
    • Czy wiecie gdzie w W - wie są sklepy z materiałami. Mile widziane adrasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna