Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      motory

motory

(4 wyniki)
    • Czy uważacie, że przejdzie noszenie się ala rockers - skórzane spodnie, buty na motor lub kowbojki, skórzana kamizelka jeśli nie ma się motoru, nie ma się auta ani motoru, ani nawet prawa jazdy?
    • Wczoraj ( na moich oczach )zginął motocyklista .Jechał na jednym kole!:(:(:(:(:( Motor to silnik ... kiedy ma kółka nazwa się już MOTOCYKLEM :) Poza kółkami potrzeba oczywiście jeszcze kilku innych rzeczy, podstawową jest WYOBRAŹNIA. Mam nadzieje ,że ::::::::::::::::::: Nie każdy motocyklista to szybki lanser, który szuka taniego poklasku, nie każdy motocyklista śmiga po mieście tylko po to by wyrywać laski, które na sam widok moto zdejmują majteczkiki i nie za każdym motocykli...
    • Ujrzałem takie zdjęcie i oto staną mi :), w myślach pewien dylemat.... www.hotbikergirls.com/images/sturgis-girl-2.jpg co bym wybrał, gdyby była konieczność wyboru - dziewczyna, czy motocykl...I stoję jak ten osiołek...:) A Wy? Co byście wybrali? Nie ma obu na raz! :)))
    • Jestem indywidualista...nie mam planow na cudowne rodziny, dzieci, zony...kreca mnie motocykle. Jednak co byscie wybrali? Mam 12tys. funduszy co byscie wybrali? Peugeota 206 Stan bardzo dobry. (srebrny 5-drzwiowy www.perrys.co.uk/images/whitehot/large/peugeot/206_5dr_silver_sfc_03.jp g) Czy Motocykl Kawasaki Ninja 600 (ten zielony, jak ktos nie kojarzyto dam jeszcze zdjecie www.superbikeschool.com/images/04-zx636-a.jpg) Co byscie wybrali?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się