Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      motory

motory

(7 wyników)
    • Wczoraj właśnie coś takiego zobaczyłam. Tzn nie moment wiezienia tylko motor. Taki w stylu fotela ginekologicznego ze zwisającymi wszędzie skórzanymi frędzlami. Stał sobie na parkingu pod szkołą. I na siedzeniu z tyłu miał przyczepiony.... fotelik samochodowy. Taki dla niemowlęcia! Nosidełko Maxi Cosi :O Przypięte było do motoru w pozycji siedzącej takimi gumami z haczykiem jakie ma prawie każdy kierowca do przypinania rzeczy na dachu. Zdębiałam. Przez chwilę zastanawiałam się czy może ten fo...
    • No nie mogę sobie dać rady... Mąż wszedł w posiadanie motoru trochę przypadkiem - rekompensata za dług. Zrobił prawo jazdy odpowiedniej kategorii... prawie... Ale ja już myślę jak to będzie na wiosnę. Są tu jakieś żony motocyklistów? Kurcze, wizje wypadków mnie śledzą + matka z tekstem " jak ty mu pozwoliłaś..."
    • Było sporo tu o samochodach a o jednośladach? Ja postanowiłam zrealizować marzenie mojego życia i wreszcie zacząć jeździć na motorze. Na razie wsiadłam na skuter, wygląda z tyłu zupełnie jak motor :) Opinie wśród rodziny i znajomych są różniste, spora część uważa, że powinnam myśleć o dzieciach, mam być odpowiedzialna itp, itd a motor to najprostsza droga do śmierci (skuter oczywiście też). Najzagorzalszą przeciwniczką jest oczywiście moja mam, która już została poinformowana, że owsze...
    • nie mam odwagi zrealizować tego marzenia... :/ a marzę od 12 lat! i piszę, żeby tym, które mają [b]A[/b]sa w rękawie;) pozazdrościć i iść i przestać być tchórzem!!! i kupić sobie pewnego pięknego dnia jakiegoś znośnego (ale bez szaleństw) używanego jednoślada i... pomknąć w świat :)
    • Jechałam do Plejady autem, skręcam patrze lężą resztki motoru, niedaleko samochód cały przód rozwalony...z motocyklisty chyba nic nie zostało ;( nie wiem czyja wina była ale mogę sądzić iż motocyklista chyba zaszalał :(
    • Moze ktoras z Was emamy byla kiedys w podobnej sytuacji - wczoraj bylam swiadkiem niemilego wypadku w Warszawie, zatrzymalam sie, pan policjant spytal mnie co widzialam, nic nie zapisal, spisal moje dane i telefon i powiedzial ze ktos sie ze mna skontaktuje. I co teraz? Rozumiem, ze dostane wezwanie na komende - ale gdzie? Tam gdzie byl wypadek czy na moja powiatowa? Czy jesli sa osoby ranne ale sprawca sie przyznaje (samochod uderzyl w motor, motor sie przewrocil i udezyl w ludzi) to bedzie ...
    • "dawcy"(19)

zastanawiaja mnie "dawcy" - kierowcy plastikowych scigaczy z przyspieszeniem osiem do dwustu, zastanawia mnie, jak mozna tak debilnie tracic zdrowie/zycie, kilka dni temu widzialam dwie chlodnie na sygnale konwojowane przez police wiozace organy do przeszczepu, dzis R-ka zabierala ze skrzyzowania przez ktore przejezdzalismy motocykliste - sadzac po tym co zostalo z motoru, zastanawiam sie czy uratowali to co zostalo z niego... dawca, tak powiedzial moj maz... ten "dawca" to czyjs ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się