Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      motory

motory

(14 wyniki)
    • Witam, Mam do oddania motor w bardzo dobrym stanie. Oddaję go ponieważ niestety nie mogę już pasjonować się tymi pojazdami... Wszelkie informacje znajdziecie tutaj: bit.ly/SGxqRv Pytania, informacje proszę pisac w tym watku postaram sie odpisywac na biezaco. Kto pierwszy ten lepszy.
    • pewnie mnie stad wywalicie, ale szczerze powiedziawszy to nie wiem gdzie mozna ogloszenie na ten temat wstawic. Mam do sprzedania stroj na motor dla kobiety raczej drobniejszej postury (rozmiar M)- kurtke, spodnie, rekawice i kask. ubranie jest materialowe z podpinka. wiecej informacji i zdjecia na maila gazetowego
    • witam wszystkim mam pytanie, jeśli chodzi o motory jestem świeżakiem miesiąc temu zakupiłem Kawę ar6 i rozglądac się za ciuchami trafiłem na firmę bodajże z Łodzi Gepert w sumie ceny mają ok (na razie nie myślę o skórze bo się spłukałem na maszynę) i z tego co wygooglałem to na allegro mają ok opinie - allegro.pl/show_user.php?uid=13383928 - ale sami wiecie jak to jest... Miał ktoś z Was może z nimi jakiś kontakt? w sensie jaka jakość, jak z przesyłką i płatnościami? z góry dziękuję za ...
    • witam Panowie i Panie czy znacie moze jakies linki do stron gdzie mozna w USA szczegolnie na wschodnim wybrzezu kupic uzywane motory??? Chodzi mi zarowno o tzw. komisy jak i ogloszenia osob prywatnych. pozdrawiam Seb@
    • Właśnie dorobiłem kategorię A i zastanawiam się jaki pojazd nabyć. Potrzebuję motoru do jazdy głównie po mieście (szczególnie aby omijać warszawskie korki). Doświadczenie jedynie na kursowych YBR 250. Podoba mi się FZ (600 cm). Stać mnie na rocznik 2003-2005. Dodam, że nie jestem mikry (190 cm) i na wagę wrzucam ponad 100 kg. Czy Fazerka to dobry pojazd na początek?
    • Wiem, że to pewnie oblatany wątek ale właśnie zdałem prawko na motor :-) i mam pewną sumkę pieniędzy na to marzenie ;-) co byście polecili ?
    • mam na oku fajny motorek ale muszę go przewieźć przez pól Polski i nie bardzo mam czym Jakby było cieplej to bym sam śmignął ale zima :/ Podrzućcie info jakie firmy mi przewiozą tanio trasa Gdańsk -Katowice
    • Wybieram sie na zlot motorowy razem z moim Małżem. Zlot jest w kwietniu a ja nie mam spodni skorzanych. Zastanawiam sie, czy w zwyklych jeansach nie zmarzne... Czy lepiej na szybkiego poszukac czegos??? To bedzie moj "pierwszy raz" wiec stad moje pytanie :)
    • Która kurtke na motor mozecie mi polecic?? Chciałbym do tego tez dobre buty. Wiem ze mamy sezon letni wiec te rzeczy nie moga byc grube. Co kupic zeby było dobre i służyło przez lata?? Nie jestem za bardzo zorientowany w tematcie wiec prosze o pomoc.
    • Witam Jestem o tygodnia posiadaczem prawka kat.A. W wakacje jade do roboty a po powrocie (listopad, grudzień) planuje kupi Suzuki GSX 600F. Chciałem sie dowiedzieć czy to dobry motocykl dla początkujacego?? Prosze doradżcie! Pozdrawiam:)
    • Jak w temacie, czy za 10.000 kupi się coś sensownego?
    • jezdzicie silnikami czy samochodami? motocykle nie motory
    • Już wkrótce adepci jazdy na motorach w Gdańsku będą zadawać na litrowym 150 konnym motorze. O tragedię nie trudno. Pewnie jak zawsze poszło o pieniądze. Co z tego, żektoś może ucierpieć.
    • Jesli kto wie, jakie sakwy i gdzie kupic aby byly ok do hondy shadow 1100?? Jestem poczatkujacy wiec mam dylemat i moze jakiekolwiek opinie o tym motorze - zawsze cenne beda dla mnie. dzieki Miłosz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się