motory

(5 wyników)
  • Witam, Czy ktoś mógłby powiedzieć mi czym jest Drehstrom-Motor w tym zdaniu: "Der geniale Serbe (1856 – 1943) gilt unter anderem als Erfinder des Drehstrom-Motors." z góry uprzejmie dziękuje.
  • bardzo prosze o wytlumaczenie jak najprosciej zasady wedlug ktorej tworzy sie zdnia w trybie przypuszczajacym (moze przyklad na zdaniu: bylabym zla krzyczalabym i chcialabym zeby ten czlowiek zjechal motorem z mojej stopy) przepraszam za brak znakow interpunkcyjnych ale z moja klawiatura dzieje sie chyba cos niedobrego
  • Jest takie zdanie: Ta część może być zastępczo umieszczona w silniku. I moje tłuaczenie: Dieser Teil kann man ersatzmäßig im Motor einbauen. Czy to jest OK? Dziękuję za podpowiedzi.
  • Nie moge poradzic sobie z paroma słowami, wiec prosze o duz pomoc, z góry dziękuje Słówka są z tematyki elektryczno transportowej: Pilzdrucktaster Wischermotor Kippschalter Zwischenstuck Rundumkennleuchte Endstuck Masterinstrument Bordspannung Notschalter-Vorsatz Schwenkschalter Meisterschalter Datenkabel Steckersatz Tankhebelgeber Lima Stecksockel Hilfsschutz Schwimmerschalter Doppelstockdiodenklemme Diodenloeschglied Steckverbinder Winkelstecker
  • Witam, chodzi o badanie składu spalin pojazdu. Czy ktoś wie jak to jest po polsku, znalazłem odpowiednik angielski- engine cutoff speed Pozdr. Marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się