motory

(9 wyników)
  • Tak się zastanawiam jeżdżąc po mieście co to za dureń szkoli przyszłych motocyklistów pozwalając im jeździć bez rękawic, ochraniaczy czy tam zwykłych długich spodni i kurtki? Za co biorą kasę bo szkoleniem to chyba się nie powinno nazywać.
  • wczoraj tj,29.06 w tragicznym wypadku zginoł człowiek na motorze wypadek był w Kraszewie nie z winy motocyklisty ale z winy kierowcy FORDA RENGERA z Płońska który nie zauważył go z na przeciwka i wyprzedzał - WSPÓŁCZYCIE DLA RODZINY , KOLEGÓW I ZNAJOMYCH TEGO PANA
  • Siemka! czy znacie kogoś kto dobrze naprawia motocykle w ciechanowie? Chodzi mi o naprawę crosa.
  • Podobno ma być zlot motorów w Ciechanowie w sobotę 09.05.2009. Gdzie i kiedy?
  • Witam, jaką instytucję albo kogo byście polecili na kurs na prawo jazdy kat. A czyli na motor. I w ogóle ci, którzy zdawali w naszym mieście, czy trudno zdać? łatwiej niż na B? Ja B już mam ale z tego co się do tej pory dowiedziałem to i tak muszę zdać raz jeszcze teorię. Jeździć potrafię, chodzi mi głównie o to żeby jak najszybciej odbyć kurs i móc zdawać egzamin. Czekam na wasze wskazówki.
  • Podobno wczoraj w Sonsku byl jakis wypadek z udzialem motocyklisty, moze ktos zna blizsze szczegoly?
  • gdzie według was najlepiej robic prawko na motocykl?
  • A gdzie najlepiej uczą na kat:A
  • Czy ktoś co z motorzystą, który miał wypadek dziś pod Pawłowem?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się