motory

(12 wyniki)
  • Biegnąc drogą w stronę jeziora zauważyłem jadący z dużą szybkością motor... bez świateł, w półmroku pod drzewami (ten zadrzewiony odcinek). Na drodze było wielu pieszych i samochody. Motor (zdaje się, że nazywa się takie crossowymi) w ogóle nie miał świateł, więc kierowca stwarzał na drodze poważne niebezpieczeństwo z premedytacją! Niestety to nie wszystko. Gdy wbiegłem do lasu okazało się, że ów jest mocno poorany kołami motoru. Ślady wskazywały na jazdę motocrossową. Las nie jest mie...
  • Witam, zastanawiam sie czy wiecie moze kto jezdzi takim czarmym - strasznie glosnym motorem po chelmnie? kolega mi powiedzial ze to chyba HONDA CBR FIREBLADE ale nie jest pewiem bo jest przerobiony na streetfight'a, ma takie dwie okragle lampki z przodu?
  • Jakie są dopuszczalne normy hałasu jeżdżąc po mieście motorem bez tłumika. Rozumie raz przejazd z laską która siedzi z tyłu. ale jazda co chwilę po mieście z tym rykiem. Co na to nasi Strażnicy Miejscy i Policja no i mamy kamery.
  • Napiszcie dane parametracyjne i zaprezentujcie swoje Motory. Pochwalcie się!
  • kto ma fajny motor i kto z kim jezdzi
  • Gdzie w cch mozna zrobić przegląd motoru?????
  • mam na sprzedanie zielona kawasaki ninje z 2001 roku stan bardzo dobry pelno karbonowych dodatkow jestes zainteresowany to zostaw gg
  • Piscie gogo znacie i na jakim motorku smiga powyzej 250ccm
  • niecałą godzinę temu byłam świadkiem ja dziewczyna kierująca skuterem próbowała wymusić pierwszeństwo na skrzyżowaniu wodnej i 22stycznia.gdzie Ty masz wyobraźnię dziewczyno.Ani się nie zatrzymasz ani nie spojrzysz czy przypadkiem coś nie jedzie.Zabrakło metra aby ta przejażdżka zakończyła się pobytem w szpitalu. Apel do kierowców dwóch kółek:Nie jesteście sami na drogach i nie wszystko wam wolno.bezmyślność i tyle
  • Pościg(5)

W dniu wczorajszym byłem świadkiem pościgu. Wychodząc ze Spichlerza widziałem jak to panowie ze Straży Miejskiej co mają kablowkę i oglądają Cobra Oddział Specjalny ruszyli swoim busem za motorem crossowym. Poscig zakończył się po 5-10 metrach buchachacha. A koleś nie dość, że zwiał to za 5 min jeżdził sobie wokoł Rynku :) rycząc motorem tak, że go pewnie w Urzędzie Miejskim słyszeli.
  • gdzie w chełmni lub okolicach dorobia mi szklo do lusterka??
  • Witam mam pytanie do osób prowadzących kursy w Chełmnie. Ile kosztuje kurs na prawo jazdy kategorii A. I jeżeli ma się juz kategorię B czy są jakieś zwolnienia programowe lub pieniężne? Jakimi motorami dysponujecie? proszę o wpisy bo nie mogłem znaleść stron internetowych. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się