Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      motory

motory

(8 wyników)
    • Cholery idzie dostac... wraca czlowiek na wekend do domu zeby wypoczac. Ale nie, bo jakies @#%@#$^^$ jezdza na motorach z silnikami glosniejszymi niz ciezarowki, glownie w okolicach myjni na Tatarkiewicza. Czy w tym miescie nie ma Strazy Miejskiej z patrolami, przeciez to trwa juz od tygodni?
    • Spać spokojnie nie można przy otwartym oknie...nocą bezkarni młodzieńcy ścigają się na swoich motorach,w samochodach (który robi wiecej hałasu i osiąga wiekszą moc tym lepiej).Gdzie są patrole policyjne w nocy?straż mmiejska? Tak dzieje się w rejonie Ślęczka,Wyczółkowskiego,3maja...
    • Piszmy tu numery rejestracyjne uciążliwych aut i motorów oraz inne namiary typu: adres i dane osobowe uciążliwych osobników lub przynajmniej gdzie hałasują. Pomóżmy Straży Miejskiej i Policji podajmy im dane na talerzu niech się wykażą i zrobią coś dla dobra miasta, bezpieczeństwa i spokoju mieszkańców.
    • motory(19)

DEBILE NA MOTORACH zaczyna się ciepło a dawcy nerek już jeżdżą i zaczeli znowu hałasować. oczywiście zdarzają się tacy którzy jeżdżą normalnie ale to mniejszość. Mam nadzieję że paru tych którzy chałasują rozwali te swoje zfajdane motory
    • Czy robi cos policja w Zabrzu z piratami drogowymi na motorach??? Jeżdżą jak szaleni,jednak najbardziej wkurzają mnie hałasujące nocne przejażdżki motorami po naszym osiedlu....co robić???
    • Mam pytanie - w jakich godzinach otwarty jest dzisiaj w hali MOSiRu Mtor Bike Show - jakoś nie potrafię znaleźć informacji na ten temat.
    • Dzisiaj został usunięty wątek "Mańka Szulik na Motor Bike Show "
    • Zapraszam stróżów prawa na Ślęczka. To co sie tutaj dzieje to paranoja: nocne wyścigi motorów, wycie silników w terenie gdzie max jest 50km/h. Strach poprostu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się