Forum Kultura Teatr
ZMIEŃ
      musical

musical

(12 wyniki)
    • W Teatrze Muzycznym w Gdyni rozpoczęły się próby do kultowego musicalu "Hair", który od lutego wystawiany będzie w Szwajcarskich teatrach. Przedstawienie uwielbiane przez publiczność i krytykę, którego siłą jest rewelacyjna muzyka i dynamiczna choreografia, po raz kolejny będzie się starało zawładnąć sercami widzów. Jest to kolejna kluczowa produkcja Teatru Muzycznego i Fine Arts Management Walter Hitz. Premierę przygotowuje Jarosław Staniek, artysta mający ogromne doświadczeni...
    • imprezy.fm/impreza/5110/musical-les-miserables-w-teatrze-roma-warszawa Musical, oparty na ponadczasowej powieści Wiktora Hugo „Nędznicy” porusza tematy tak aktualne, że od ćwierć wieku identyfikuje się z nimi publiczność ponad 40 krajów! Rok 2010 to rok jubileuszowy – upływa właśnie 25 lat od premiery tego niezwykłego dzieła na West Endzie. Polska inscenizacja LES MIS w Teatrze Muzycznym ROMA to kolejna „non-replica production” w reżyserii Wojciecha Kępczy...
    • Byłem dzisiaj na przedstawieniu. Moim zdaniem to coś nie zasługuje na deski Romy. Chórki rozmazane wokalnie, a mówili, że kupili nowe nagłośnienie specjalnie dla zachowania super jakości. Nudna choreografia. A reżyserii, hmm, brak zupełny. Odradzam!
    • jakie są wasze ulubione musicale i gdzie w polskich tetrach je widzieliści???
    • P o s z u k u j e m y R O M E A i t a n c e r z y Janusz Józefowicz i Janusz Stokłosa przygotowują kolejne wydarzenie artystyczne, na miarę kultowego "Metra". Oryginalna muzyka Stokłosy, polski tekst zainspirowany dramatem Szekspira "Romeo i Julia", reżyseria i choreografia Janusza Józefowicza, scenografia Andrzeja Worona, nowe talenty - to gwarancje wielkiego wydarzenia artystycznego. Tematem musicalu jest miłość dwojga młodych ludzi, nie umiejących odnaleźć porozumie...
    • No własnie szukam ciekawych pomysłow jak znalezc sponsora ( najlepiej z prywatnej firmy) do wystawienia musicalu.Moze ktos ma ciekawe pomysły???
    • czy ktos cos wie o nowej produkcji w Romie? podobno to maja byc KOTY? kto tam wogole bedzie gral i jak to jest mozliwe w tym kraju? czy ktos sie do tego nadaje w sensie umiejetnosci? ruch, wokal, aktorstwo.... ciekawe kto to zagra
    • SZUKAM CHĘTNYCH NA WYJAZD NA MUSICAL HAIR WE WROCŁAWSKIM CAPITOLU, PISZCIE,BO SPRAWA JEST PILNA, KONTAKT: jaskier34@onet.pl
    • Witam,ide na spektakl w niedzielę 14-ego.Piszcie moze sie spotkamy.Ale o wrazeniach tez poczytam.Pozdro.
    • wczoraj bylam na przedpremierowym pokazie spektaklu, mowie Wam kicz i olkiestra deta, ponad 3 godziny, lepiej sie wybrac do cyrku i nie byc rozczarowanym niz na ta parade mlodych studentow. Hrabia nadaje sie do opery, a w trakcie musikalu beczy jak koziol, przygrywa mu olkiesta co ala rock. zamierzony efekt komiczny jest zalosny. zero napiecia, zero cieni, zenada.
    • czasem wpadam na strone Teatr lub musicale,bo tym sie interesuje i prawde mowiac jestem zażenowana czesto tematami i poziomem wypowiedzi.Przypuszczam,ze często wypowiadaja się w tak autorytatywny sposób młodzi ludzie,ale żeby do tego stopnia.... Przodują w tych opiniach milośnicy Romy i Buffo. ja równiez tam bywam,ale moje odczucia sa zgola inne
    • mi sie tez nie podobalo.to ma byc musical.kilku mlodych,acz zdolnych spiewa smentne piosenki ,ktore mozna posluchac w domu.bo co tu ogladac,nie ma dekoracji,glupawa choreografia i placic tyle za bilet,kiedy za taka sama cene mozna isc na prawdziwy musical chociazby do romy.dziwie sie,ze to bylo kiedys kultowym spektaklem.okropne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się