Dodaj do ulubionych

KOTY musical

23.08.03, 12:40
czy ktos cos wie o nowej produkcji w Romie? podobno to maja byc KOTY? kto tam
wogole bedzie gral i jak to jest mozliwe w tym kraju? czy ktos sie do tego
nadaje w sensie umiejetnosci? ruch, wokal, aktorstwo....
ciekawe kto to zagra
Obserwuj wątek
    • devojce Re: KOTY musical 27.08.03, 13:42
      Cos nie coś wiem
      Mają zagrać między innymi:
      Damian Aleksander
      Jakub Szydłowski
      Paweł Strymiński
      Marta Smuk
      Wojciech Dmochowski
      Marcin Wortmann

W tej chwili nie pamiętam więcej ale zapraszam na wątek Musicale3 na forum
      prywatne. Tam się trochę o tym mówi.

Pozdrawiam

P.S.: Dzięku Bogu nie będzie Milowicza
      • pavo Re: KOTY musical 26.11.03, 21:06
        Z tego co wiem to cast jest dosyc spory i calkiem niezly. Jak to bywa w zyciu
        oczywiscie nie wszyscy sa niezli, ale jest sporo perelek. Zwlaszcza ze sa nowi
        tancerze i paru aktorow.
        Widzialem nowa strone Romy (www.teatrroma.pl) i sa tam wszystkie informacje.
        Nawet repertuar...do 14.03 beda na scenie glownej tylko Koty. Planuja zagrac
        ok.60 spektakli... wspolczuje wykonawcom...
        Pzdr.
        pavo
        • axur Re: KOTY musical 26.11.03, 22:01
          prawo rynku musicalowego

gramy do wyrzygania, i wykonawców, i publiczności. Ta druga grupa zdaje się
          lepiej trawi

a nazywa się to, że wyczerpujemy popyt
          • Gość: Skimbleshanks Re: KOTY musical IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.11.03, 00:04
            Eeeeetam jakieś koty... www.tm-scena.prv.pl - to dopiero będzie musical ;P
            • pavo Re: KOTY musical 27.11.03, 11:58
              Sorrryyy. Ale o tym musicalu slysze od pol roku i nic sie nie ruszylo. I tak
              patrzac na trojke wypisanych wykonawcow to jeszcze moge sie zgodzic ze cos z
              tego moze bedzie. Ale co do reszty to strasznie watpie. Zycze wam jak najlepiej
              bo sam wiem jak trudno jest cokolwiek,na scenie musiaclowej, zrobic.
              Natomiast nie powinienes (powinnas?), wlasnie z tego powodu, negowac dzialania
              innych osob. Bardzo dobrze,ze tworza sie nowe rzeczy z tego gatunku. Moze w
              koncu ludzie pokochaja :)) musicale. Im wiecej tym lepiej, oczywiscie w
              granicach zdrowego rozsadku i jakiejs jakosci.
              • Gość: Michał Janczewski Re: KOTY musical IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.11.03, 15:18
                Witam, jestem współtwórcą tego musicalu i muszę Ci powiedzieć, że cały czas
                się coś dzieje ;) W ciągu tego ostatniego pół roku skompletowaliśmy ekipę
                (oprócz tej trójki z Kwiatów We Włosach wymienionej na stronie www mamy wielu
                innych bardziej i mniej znanych młodych i fajnych ludzi, narazie prowadzimy z
                nimi rozmowy i ich nazwiska pojawią się wkrótce) skończyliśmy muzykę i
                aranżacje, a w chwili obecnej wykańczamy małe demko, na które już czeka duża
                firma produkcyjna i jeden z warszawskich teatrów ;) Tak więc idziemy do
                przodu, co prawda w pewnych momentach wolniej, w innych szybciej, czasem jest
                nam strasznie trudno się "przepchać", innym razem idzie nam z górki. Myślę, że
                większe, poważne newsy pojawią się w okolicach połowy grudnia.
                Pozdrawiam serdecznie i w przyszłości zapraszam :)

Aaaa co do kotów to ich nie neguję, to był żarcik ;) Czekam z ogromną
                niecierpliwością na catsy, widziałem kawałki i zapowiada się super ;)
                • pavo Re: KOTY musical 27.11.03, 20:29
                  To bardzo mile, ze ktos cos robi i ma tyle samozaparcia, zeby w tym trudnym
                  swiatku :)) sie przebic. Mam tylko nadzieje ze zawyzycie poprzeczke. Chociaz
                  nie bedzie latwo. Badz co badz jest pare pozycji w teatrach, ktore sa na
                  niezlym poziomie.
                  Trzymam kciuki.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: koty i buffo Re: KOTY musical IP: *.tele2.pl 28.11.03, 12:46
                    dobrze ,ze jest roma,bo np buffo chcacy byc teatrem na wyswokim poziomie jest
                    dzis okropny.od lat to samo .zadnej nowej premiery,a metro grane poraz 1300raz
                    jest wielka tandeta .bylem ostatnio i widzialem. wyglupy
                    wykonawcow,niestarannosc.podobno maja buffo likwidowac.trzymam kciuki za rome
                    • michal_janczewski Re: KOTY musical 28.11.03, 13:23
                      Z tego co ja wiem, nie mają go likwidować, mimo nieciekawej sytuacji
                      finansowej (jakoś sie jeszcze ciągnie). Miała być nowa premiera, "Panna Tutli
                      Putli" :> ale chyba nic z tego nie wyjdze. Rzeczywiście, Metro jest już mocno
                      zużyte. Ale wiele osób, które widzą je po raz pierwszy jest zachwyconych.
                    • pavo Re: KOTY musical 05.12.03, 20:29
                      Ja tez trzymam kciuki.
                      Mam nadzieje ze wszystko pojdzie OK. Ciezko bedzie zrobic tak duzy spektakl.
                      Ciezko tez bedzie calemu zespolowi byc kotami. Slyszalem tu i owdzie ze to
                      wcale nie jest takie latwe.
                      pzdr
    • Gość: redEeps Re: KOTY musical IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 21:35
      Gdzie jeszcze będą grali ten musical?? procz wawy ;p poznań może wrocław??
      • pavo Re: KOTY musical 12.01.04, 17:31
        Z tego co wiem to nie beda nigdzie wyjezdzac.
        Niestety.
    • lala1979 Re: KOTY musical 24.01.04, 01:17
      niestety widzialam, rezyseria o siedmiu zbojach, pomysly roznych ludzi zebrane
      do kupy, choreografia na poziomie domu kultury... strzaszne
      niestety duzo pieniedzy na reklame moze sie zwrocic...
      era "disco polo" jak widac jeszcze nie minela.
      zal mi tylko artystow ktorzy w tym graja i widac ze duzo pracy ich to
      kosztowalo...
      niestety nie moglam rozpoznac kto jest kto, a to chyba niezbyt dla nich mile...
      zle, zle, zle i jeszcze raz zle.
      i ta pointa... Pies to pies a Kot to kot? co to ma byc???
      masakra
      • Gość: ania Re: KOTY musical IP: *.chello.pl 25.01.04, 21:36
        Bylam dzis na tym sepktaklu. Mnostwo ludzi, musical cieszy sie duzym
        powodzeniem. Warto na niego isc. Nie wiem czemu kojarzy ci sie disco polo?!
        Pierwsza czesc troche sie dluzy i dla amatorow szybkiej akcji, moze zaszkodzic.
        Druga jest o NIEBO lepsza. Swietnie zaspiewana i zagrana.
        Minusem sa krotkie przerwy i zapchane toalety;)-duze kolejki.
        Ale ogolnie polecam. Marta Smuk jest swietna, reszty nie znam, ale ta smutna
        kotka byla the best. Miala wspanialy glos, inna ktora razem z nia spiewala po
        prostu sie darla:(, a ona ma naprawde musicalowy glos.
        Super rozrywka, facetom tez sie podoba.
        A podsumowanie tego sepktaklu jest THE BEST.
        Kot to kot, a pies to pies!
        Jak tego nie zrozumialas to jestes cienka lala:P!
        • Gość: michal Re: KOTY musical IP: 212.76.37.* 25.01.04, 23:08
          Ja rowniez bylem na kotach dzis.zgadzam sie z ania-smutna kotka byla the
          best.To byla pani Joanna Węgrzynowska.pozdrawiam.uwazam,ze dla paru osob warto
          tam pojsc>
          • Gość: kotka Re: KOTY musical IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 21:04
            Mi p.Węgrzynowska absolutnie "nie leży". Robi niepotrzebne miny,krzywi się
            wykonując "Pamięć". Nie wiem czy to miało służyć lepszej interpretacji
            utworu,ale napewno jej to nie wyszło.

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka