aksa1976 17.04.10, 17:40 SZUKAM CHĘTNYCH NA WYJAZD NA MUSICAL HAIR WE WROCŁAWSKIM CAPITOLU, PISZCIE,BO SPRAWA JEST PILNA, KONTAKT: jaskier34@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duM Re: Hair w Capitolu IP: *.chomiczowka.waw.pl 22.04.10, 15:20 podobno bardzo udana produkcja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Hair w Capitolu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.10, 20:54 Są różne opinie. Mnie się nie podobało jak wszystko w tym teatrze, już o PPA nie wspomnę. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
big-stefciu Re: Hair w Capitolu 22.04.10, 21:22 Hair akurat był jeszcze W MIARĘ na poziomie więc z tym jak wszystko w tym teatrze bym się nie zgodził. Wiele a nawet bardzo wiele było dyskusji na temat tego teatru albo w zasadzie teatrzyku ale jeżeli są tacy co chcą tak chodzić to powodzenia. Są teatry do których chodzi się po parę razy na jeden i ten sam spektakl. Capitol jednak należy do takich do którego na spektakl przychodzi się tylko raz. Wiem to nie tylko z własnego doświadczenia. Jak dla mnie Hair nie był rewelacyjny ale nie był też do przesady zły. Może nie koniecznie był to poziom taki jaki powinien być w teatrze muzycznym ale biorąc pod uwagę ich inne spektakle bo było naprawdę nieźle . Sam się zdziwiłem ze tak to wyszło chociaż w sumie musical ten posiada wulgarną estetykę a ten teatr jest wzorcowy pod tym względem więc dziwić mnie to nie powinno. “podobno bardzo udana produkcja…” Jak chce Pan/Pani zobaczyć albo przekonać się co to jest naprawdę nieudana produkcja to zapraszam na inne spektakle. Tylko najpierw radzę wziąć coś na uspokojenie bo spektakle te budzą wielkie emocje. No chyba że lubi Pan/i brak kultury i dobrego smaku to wtedy ok.. Każdy ma prawo do własnego zdania więc moje zdanie jest takie: Capitol to jedno wielkie paskudztwo, burdel, narkomania i totalny brak dobrego smaku i ja osobiście się za niego wstydzę. Śmierdzi z daleka a wcale nie łatwo to towarzystwo wywietrzyć bo oni wszyscy się mocno trzymają razem a bakterie ciężko wyplenić ale ja mimo wszystko żyję nadzieją że kiedyś się to skończy i towarzystwo zwieje (nie wiem, jakiś domestos by tu się przydał) i znowu będę mógł się pochwalić prawdziwymi musicalami na poziomie tak jak to było kiedyś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Hair w Capitolu IP: 195.94.214.* 26.04.10, 08:22 Oj, stefciu, ile w Tobie jadu i nienawiści. mam wrażenie, że masz ten tekst z góry przygotowany, bo wklejasz na wszystkich forach niemal identyczną treść. Zlituj się i nie zatruwaj atmosfery. Co chcesz tym zyskać? Przecież jeżeli czegoś nienawidzisz, jak spektakli w Capitolu, to gdybyć był normalnym człowiek iem, nie chodziłbyś na nie. Ale skoro chodziśz mimo wszystko i wbrew temu, co twierdzisz, to albo jesteś nienormalny, albo mściwy i wredny. Obstawiam to ostatnie. Pozostaje tylko pytanie: PO CO??? A swoją drogą mnie się Hair baaardzo podobało i uważam - jak powiada stefciu, każdy ma prawo do własnego zdania - że bzdurą są twierdzenia, że Capitol to banda narkonanów itp. Stefciu, najwyższa pora się przewietrzyć i odpuścić sobie. Odpowiedz Link Zgłoś