nerwice

(4 wyniki)
  • witajcie, jestem tu nowa, napiszę dziś tylko że mam prawdopodobnie nerwicę, choc czasem zastanawiam się czy nie mam jakieś innej choroby i szukam co to może być. Nerwice leczę od roku homeopatycznie,i jest lepiej choc myśle o psychologu (neurolodzy wielu ich było nie potrafili mi pomóc).MOje główne objawy to: duszności na zmianę z zawrotami głowy (nigdy oba jednoczesnie), zawroty glowy to uczucie osoby wstawionej często bardzo mocno, objawy nikną gdy czyms sie mocno stresuję np:...
  • slyszeliscie moze o biofeedbacku? myslicie ze to dziala na nerwice?
  • serdecznie zapraszam do codziennego czytania mojego bloga, stworzmy grupe wsparcia i pocieszajmy sie nawzajem! adres to nerwicowiec.blox.pl, opisuje na nim (od dzis) moja codzienna walke z depresja, nerwica lekowa i natrectw oraz agorafobia...powodzenia wam wszystkim w zwalczaniu tych chorob!
  • zainspirowana tą wypowiedzią: "Ja mialam bardzo udane dziecintwo - kochajacych i wspierajacych mnie rodzicow (jestem jedynaczka), ktorzy mieli udane i dobre malzenstwo. Rodzice spedzali ze mna duzo czasu, jezdzilismy wspolnie na wakacje i ten czas bardzo mile wspominam. I to jak bylo u mnie w domu rodzinnym raczej chce powielac w moim zyciu, niz o tym zapomniec. Teraz wiode takze bardzo udane wlasne zycie rodzinne, towarzyskie i zawodowe, a mimo to od lat choruje na dosc ciezka nerwice...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się