nerwice

(8 wyników)
  • Witam, chcialabym sie dowiedziec czy osoby, ktore leczyly sie w Krakowie u dr Curylo pamietaja moze co dokladnie jest napisane na zwolnieniu lekarskim - chodzi przede wszystkim o stempel. Dziekuje z gory za pomoc. PS. Tak - pracuje, czekam na miejsce i nie wiem jak problem zwolnienia rozwiazac.
  • Czy któraś z Was uczestniczyła w 10-tygodniowym programie w Klinice Nerwic na Sobieskiego (Warszawa)? Jeśli tak, to proszę opiszcie swoje wrażenia.
  • Polecam serdecznie osobom, które chcą się wyleczyć. Prawdą jest, że najlepsi specjaliści Ci nie pomogą, jeśli sama sobie nie będziesz chciała pomóc... Wsparcie, jakie tu dostaniecie jest naprawdę imponujące- najważniejsze jednak oczywiście walczyć samemu o siebie i swoje życie, o jego jakość. Pozdrawiam cieplutko. Pa! P.S. KONTAKT Szpital Uniwersytecki CMUJ Klinika Psychiatrii, ul.Kopernika 21a, 31-500 Kraków. Tel.0-12 424 87 34 do gabinetu dr Adama Curyło- psychiatra, najlepszy ...
  • To okropne co sie ze mna dzieje... zeby sie czuc normalnie to musze albo brac leki ciagle bioxetin i spamilan albo nic nie jesc albo sie rzucam dla odmiany na jedzenie. Czemu ja mam cos z glowa? kurcze a nie chce schudnac ani nic, nie zalezy mi na tym, nie mam nadwagi, tylko nerwy mnie zrzeraja i np nic nie jem prawie tylko czekolade bo po niej sie dobrze czuje. Czy te leki bede brala do konca zycia? Chodzilam na psychoterapie przez rok i znowu mialam lęki , potem depresje. W og...
  • OSIAGNELAM JUZ DNO DNA.OD 4 LAT GNIJE W TYM GOWNIE.OTO MOJE DOTYCHCZASOWE "OSIAGNIECIA" : A)NERWICA NATRECTW B)NERWICA LĘKOWA C)ANOREKSJA D)BULIMIA(*początek) E)DEPRESJA PODSUMOWUJĄC JESTEM WETERANEM!.KTOS MNIE PRZEBIJE?TO NAJLEPSZY CZAS ZEBY ODBIC SIE OD DNA.ZAMIERZAM ZAKONCZYC "TO WSZYSTKO" ALE PEWNIE SKONCZY SIE TAK JAK ZWYKLE PS.CZY WY TEZ ODNOSICIE WRAZENIE,ZE WSZYSCY IDĄ DALEJ,A WY CIĄGLE STOICIE W MIEJSCU? Z POSZANOWANIEM tofly
  • Z ENCYKLOPEDII: nerwica natręctw -to choroba psychiczna, w której chory nie potrafi powstrzymać pewnych myśli o charakterze obsesyjnym (uporczywie powracające myśli zmuszające go do określonego działania) bądź czynności, które wykonuje wielokrotnie, mimo iż świadom jest ich niedorzeczności - po ich wykonaniu następuje chwilowe rozładowanie napięcia, po czym wraca niepokój i czynności wykonywane są od nowa. Te same czynności wykonywane są wielokrotnie po sobie, wielokrotnie w ciągu...
  • 23 listopada podjelam leczenie w Centrum Psychiatrycznym a 22 listopa zwymiotowalam ostatni raz.Od 3 marca jestem na psychoterapii grupowej na oddziale dziennym.Lecze sie nie tylko z bulimii ale tez z nerwicy,stanow depresyjnych i lekowych.Szczerz mowiac jest coraz lepiej.A jesli chodzi o wymioty to w ogole nawet nie prychodzi mi to do glowy nawet jak czuje,ze zdjadlam za duzo.Mam jednak jeszcze jeden problem.Napady nie zniknely,nie umiem sobie z nimi poradzic.Do konca terapii poz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się