nerwice

(3 wyniki)
  • witam, Internet wielka ksiega wiedzy...niestety ta ksiega, czym wiecej sie czyta, tym bardziej doluje. Moj problem polega na tym ze od kilka lat dreczy mnie nastepujaca sytuacja... Np. jade sobie autem a tu nagle zapominam drogi. Wiem gdzie chce pojechac (np do pracy) ale niestety nie wiem czy powinienem skrecic w prawo czy w lewo. Trwa to ok 2-3minut. Nie mam zaburzen myslenia, mam calkowida swiadomosc (tzn ze nie skrece pod prad itp). zadne inne objawy nie wystepuja. Mam ...
  • ja epileptyczka, myślałam że wystarczy już chorób w rodzinie (cukrzyca siostrzenicy męża, astma brata, na szczęście przeszła z wiekiem) a tu mój luby ma nerwicę. Był u mojej neurolog, leki przepisane na pół roku conajmniej. Jak się pierdzieli to się pierdzieli nie?
  • Clozepam(20)

Witam! Po ostatniej wizycie u lekarza pani doktor do do dotychczasowych lekow lamotriniu(2x150) i topamaxu(2x50) dolaczyla mi Clozepam (1/2 tabl.0.5mg) i zwiekszyla dawke lamotrinu. Czytalam ulotke clozepamu i nie wrozy optymistycznie... Moze ktos z Was bral ten lek i ma jakies doswiadczenie z nim zwiazane. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się