Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      nerwice

nerwice

(5 wyników)
    • Brałem amfetamine przez 6 miesiecy nie popadałem w ciągi , brałem raz na tydzien robiłem sobie przerwy. Przed braniem tego syfu miałem juz nerwica teraz sie ona pogłębiła. Boje sie ze amfa uszkodziła mi mózg nie wiem czy jest sens leczenia sie. Z drugiej strony znam osoby ktore brały o wiele dłużej i normalnie funkcjonuja.
    • sluchajcie mam chyba nerwicę (tak powiedział psychiatra i kardiolog) ale ja w to nie wierze i tu tkwi MÓJ PROBLEM, brałem długo tablety i inną chemię, czy jest tu ktoś kto ma takie objawy: serce nagle spowalnia jego praca, a chwilę potem zaczyna bić dużo szybciej (trwa to kilka sekund), przy tym spowolnieniu mdleją nogi. Boję się, że rozchorowałem się na serducho przez to główno jakim są narkotyki. Proszę o odpowiedź osoby, które starają się pomagać na tym forum. Z góry dziękuję. :-(
    • Jestem alkoholikiem z kilkunastoletnim stażem. Nie piję od ośmiu miesięcy. Próbowałem psychoterapii, AA ale pomógł mi odstawić alkohol psychiatra rozpoznając zespół nerwicowo-depresyjny i zapisując odpowiednie leki. Kuracja za kilka miesięcy się skończy, a ja się zastanawiam co dalej? W tej chwili czuję się bardzo dobrze nie odczuwam potrzeby picia. Według lekarza do alkoholizmu doprowadziła mnie nierozpoznana nerwica, którą znieczulałem alkoholem. Może ktoś był w podobnej sytuacji i d...
    • Wielu chlopców jest karmionych przez matki bez opamietania jajkami. Jest cos w rodzaju uzaleznienia matek od tego pokarmu (daja go ile wlezie) A przeciez to hormony zeńskie - estrogeny. W ten sposób robia chlopcom krzywdę. A potem duzo nerwicowcow i zakompleksionych.
    • Nie wiem, jak pozbyć się tego głupiego nawyku, a mianowicie obgryzania wewnętrznej części warg, policzków.. Znajomi, rodzina, gdy tylko zauważają, że znów to robię od razu mnie upominają. Mówią, że strasznie głupio wygląda, gdy wykrzywiam tak buzię. Ale ja już tego nie kontroluję... Nawet teraz to robię :/ Proszę o pomoc w pozbyciu się tego "tiku nerwowego".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się