niebezpieczny

(25 wyników)
  • Czekamy na Wasze opinie czy na Gocławiu czujecie się bezpiecznie.
  • Witam, Szaserów stała się małą obwodnicą, jednak nikt nie pomyślał o przejściu dla dzieci do szkoły na Kwatery Głównej, także na basen. Poziom kultury kierowców, szkoda pisać, chyba niezależny od miejsca urodzenia, zamieszkania, wieku i płci. Jest niebezpiecznie i chyba szybko to w naszym kraju się nie zmieni. Jak widać na forum, zagląda na nie nasza lokalna władza. Czy coś w tej sprawie będzie zrobione ? Czy są jakieś plany, jest już po wyborach ?
  • Wczoraj moje dziecko zabiło w mieszkaniu skorpiona. Brzmi to dziwnie, ale takie są fakty. Mógł się znaleźć u nas tylko z trzech powodów (realnie) - ktoś z sąsiadów przywiózł niechcący, ktoś podrzucił specjalnie, ktoś w okolicy hoduje i mu uciekło... Najbardziej prawdopodobny jest wariant trzeci. Znacie jakichś hodowców tego typu zwierząt z Grochowa lub Kamionka ? Sprawa jest poważna, bo skorpionów nie hoduje się "po sztuce". A jeśli coś uciekło, to pytanie - w jakiej ilości ?
  • Takie mam odczucie. Skorzystałem z moim 3,5 letnim synkiem, zarówno z pływania rodzinnego jak i za normalną cenę... w obu przypadkach byłem traktowany jak wróg a nie klient więc odpowiadam tutaj, przestrzegam i zachęcam do reagowania. bezpieczeństwo jacekkotowski.blogspot.com/2011/06/basen-wodnik-nie-polecam-przykad.html jakość usług jacekkotowski.blogspot.com/2011/05/opinia-klienta-basenu.html
  • Ostatnio wieczorami na Grochowie w środku nocy słychać jakieś krzyki.Wieczorem 23.00-1.00 łażą jakieś bandy wyrostków albo zaczepiają innych albo leją się między sobą.Policja powinna wieczorem patrolować okolice ronda Wiatraczna i pobliskie tereny jak krypska,igańska,grenadierów itd itp. W dzień są patrole w nocy niestety nie.Może coś zmienią, co o tym sądzicie? Wieczorem bywa niebezpiecznie, aż strach się bać wyjść nocą po fajeczki do sklepu pozdro
  • Witam wszystkich bardzo serdecznie, Planuję wynająć mieszkanie na ul Podskarbińskiej - okolice Prokuratury i chciałabym żebyście mi powiedzieli - czy te okolice są bardzo niebezpieczne? Z góry wszystkim bardzo dziękuję za odpowiedzi.
  • proszę o wpisy
  • Witam rozgladam sie za mieszkaniem w tamtej okolicy czy jest ona bezpieczna?
  • Co tak naprawdę myślicie o tym podmokłym terenie? Czy to prawda? Czy budować się tam powinno na palach tak jak stadion narodowy? A może tylko w niektórych miejscach? Jeśli tak to jakich?
  • Dnia 28 sierpnia 2003 około godz. 11:00 szedłem chodnikiem wzdłuż ul. Umińskiego od ul Mikołajczyka w kierunku ul. Umińskiego. Obok mnie na rowerze czterokołowym poruszał się mój syn w wieku lat pięciu. W pobliżu przystanku autobusowego zauważyłem, że na chodnik wjeżdża samochód osobowy koloru srebrnego, marki FORD KA o nr rejestracyjnym ZSWM341 lub ZSWN341. Kierowca, pomimo iż widział ze na kierunku jego ruchu znajduje się mój syn oraz ja prowadzący wózek dziecięcy , w którym zn...
  • Od pażdziernika zaczynam naukę w SWPS na Chodakowskiej. Chciałabym wynajać mieszkanie w bliskiej odległości od szkoły. Czy ktoś mógłby mi doradzić w którym rejonie szukać. Chodzi mi o w miare spokojne osiedle gdzie mogłabym bez strachu wracać z wieczornych zajęć. Jakich ulic unikać a które moglibyście polecic. Z góry dziekuję...
  • Witam, mam pytanie do osób mieszkających na ulicy Wileńskiej - planuję kupić tam mieszkanie i chcę dowiedzieć się jak jest z bezpieczeństwem w tych okolicach. To co słyszałam nie napawa mnie niestety optymizmem ;( Dziękuję z góry za odpowiedzi, bardzo mi pomogą podjąć decyzję.
  • Poszukuję opinii na temat SP nr 120 ul. Międzyborska w W-wie. Mam 6- letnego synka i za rok idzie do I klasy. Chcę wybrać bezpieczną szkołę czy możecie mi Państwo pomóc ? Bardzo dziękuję.
  • Czy ktoś słyszał aby tam zdarzały sie jakies napady, włamania itd.? mam na mysli zarówno domy jak i normalnie na ludzi chodzących wieczorem, czy w nocy. :)
  • SPRAWOZDANIE z działalności Rady i Zarządu Wspólnoty Anina za okres od 23.02.2003 r. do 15.02.2007 r. Piątym ważnym punktem jest rewitalizacja ulicy M.Kajki ta główna ulica Anina wymaga kompleksowego remontu: 1. Wymiana nawierzchni bitumicznej. 2. Budowa sprawnego systemu odwodnieni ulicy. 3. Budowa zatok autobusowych. 4. Wymiana krawężników i płytek chodnikowych. 5. Budowa bezpiecznych przejść przez jezdnię- światła, wysepki 6. Budowa brakującego odcinka chodnika, by chodnik był ...
  • Cóż nasza część Warszawy nie ma opinii super bezpicznej ale też nikt specjalnie nie mówi o tym, że jest tu bardzo źle. Jakie miejsca typujecie do tego, aby lepiej tam się nie pojawiać? Ja zacznę od "własnych śmieci" - Gocław. Niestety włamani do samochodów czy ich kradzieże to częsta "przypadłość". Wiele starszych (a i młodszych też) pań zostało okradzionych z torebek. Były napady i to nawet z rozbojami. Jednak nie bójcie się bo aż tak źle to nie jest...(mimo wszystko).
  • czy okolice ulic Szaserów , Garwolińskiej, Osowskiej , Wspólnej Drogi i osiedli znajdujących się w tych okolicach są bezpieczne???????? prosze o pomoc
  • Ulica Lubelska po jej południowej stronie jest ulicą ślepą,kończy się zejściem do Jeziorka Kamionkowskiego.Ten kawałek ulicy jest praktycznie parkingiem i wyjazdem z zakładu Wedla.Na tym skrzyżowaniu Grochowskiej z Lubelska zainstalowana jest sygnalizacja świetlna.I tu jest właśnie ciekawostka,zielone światło dla skręcających w lewo z ulicy Zamoyskiego włącza się jednocześnie z zielonym swiatłem dla wyjeżdzajacych z tego "parkingu".Owszem jest ulica,owszem wszystko odbywa sie zgod...
  • Mieszkam juz 5 lat na Grochowie i zawsze dziwiły mnie opinie, że jest tu niebezpiecznie. Do przedwczoraj jednak, kiedy to jacyś młodzi ludzie włamali się do auta mojego gościa (zrobili to niemalże na naszych oczach, wystarczyło wyjrzeć przez okno i spłoszeni uciekli). No i kilka dni temu dzwonili do mnie z policji by zdobyć informacje nt. moich sąsiadów, którzy jak sie okazało sa poszukiwani. Powoli przestaję czuć sie bezpiecznie. Czy na Grochowie rzeczywiście jest niebepiecznie ...
  • Zaczynam chyba niebezpieczny dla siebie wątek. Musiałam szybko kupić mieszkanie i kupiłam na Grochowskiej (naprzeciwko SWPS). Teraz czytam opinie o Grochowskiej i sama się nakręcam- napady w tramwajach, dresy. Chociaż mieszkałam dotąd na Grochowie i zawsze było ok, sama nie wiem czy dobrze zrobiłam...A jak wam się mieszka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się