Forum Turystyka Świat Turystyka na świecie
ZMIEŃ
      niebezpieczny

niebezpieczny

(28 wyników)
    • Hey, Planuje okolo 3 tygodniowy wyjazd do Tajlandi na przelomie grudnia/stycznia. Mam pytanie: czy jest to bezpieczne? Mam zamiar podrozowac solo (glownie z wlasnego wyboru, lubie swoje towarzystwo) ale teraz dopadly mnie watpliwosci. Czy ktos ma jakies doswiadczenia? Bede wdzieczna za wpisy...
    • Zastanawiam się jak kształtuje sie sytuacja w Maroku.Tak czy owak jeśli za wycieczkę zapłaciłam już w lutym to pojechać muszę.Jesli ktos był teraz proszę o szybkaą wiadomość bo czasu już mam mało.
    • Chcialibysmy polecieć na wczasy ze Scanholiday do Turcji lub Tunezji i zabrać naszego synka, lecz moi rodzice skutecznie usiluja nam to wybic z glowy sugerujac ze nizsze ceny sa spowodowane tym ze w krajach arabskich jest niebezpiecznie i nikt tam nie chce jezdzić. Czy te obawy sa uzasadnione? Znam kilka osob ktore chcetnie jezdza do Turcji a biura maja wiele ofert do tej czesci swiata. A jednak sie waham......
    • Bardzo prosze o porady osoby ktore podrozowaly po Tajlandii na wlasna reke.. jak mam do jechac do hotelu w Cha-am z lotniska w Bangkoku.. Proszę bardzo o porady..
    • mamy ogromną ochote jechać do Moskwy i Petersburga. Scan Holiday organizuje taka ciekawa wycieczke. Zastanawiam sie jednak czy to bezpieczne. Nigdy nie bylismy w Rosji. czy ktos z was był tam ostatnio. Dodam, że mój mąż - Polak rodem z Mazur ma typowo ormiański typ urody. Z tego co sie zorientowałam na tym forum to mógłby byc potraktowany "inaczej". Przesadzam? Bardzo prosze o podpowiedź. Dzięki, gosia
    • Czesc powiedzcie prosze, czy ktos z Was byl w Kenii na wlasna reke ? Bierzemy pod uwage taka opcje - Kenia, Tanzania, Zanzibar. Czy jest niebezpiecznie ? W sumie bez sensu jechac na wakacje i ciagle sie obawiac czy cos sie zlego nie wydarzy. pzdr.
    • Czy jednak prawdopodobieństwa stania się tam ofiarą zabójstwa jest większe niż gdziekolwiek w Am. Pd.?
    • Czy teraz w Egipcie jest bezpiecznie? Kto właśnie tam był? Jakie wrażenia?
    • Witam, chcę się podzielić z Wami moją "brazylijską przygodą"... Oto fragment z mojego bloga (www.bagaznik.blogspot.com). Niech wszyscy, którzy się wybierają do tego podobno cudownego kraju zastanowią się dwa razy... czy aby na pewno warto? Po przekroczeniu granicy boliwijsko-brazylijskiej w San Matias, gdzie nasze bagaże rozłożone na czynniki pierwsze w poszukiwaniu narkotyków (standardowa kontrola) przedostaliśmy się do Caseres, skąd mieliśmy autobus do stolicy kraju, Brasili. Na wy...
    • Mam mozliwosc pojechania na studencka praktyke zawodowa do Ammanu (organizowana przez Plitechnike), ma byc zapewniona opieka (mieszkanie, wycieczki) oczywiscie praca... ale mam watpliwosci ze wzgledu na obecna suytuacje polityczna - obawiam sie zamachow, porwan... Czy ktos z Was byl tam ostatnio, mozecie mi cos poradzic, wyraic swoje zdanie??? Nie ukrywam, ze sama idea wyjazdu do Jordanii na 2 miesiace wakacajne bardzo mi sie podoba, marze o zwiedzeniu tego kraju, no ale mam te ma...
    • Jade w tym roku;wrzesien do RPA i wszystko czytam bo bede 15 dni zwiedzac
    • Jedno pytanie. czy podróż we dwoje (chłopak i dziewczyna) przez cała Argentyne bedzie bezpieczna?
    • Mam pytanie i mam nadzieje ze jest ktos na tym forum, kto ma doswiadczenie w podrozy do Ekwadoru. Chodzi i mianowicie o to, czy jest lepiej wybrac sie tam w podroz indywidualnie, czy zarezerwowac cala podroz przez biuro (chcialabym sie tam wybrac z mezem na przelomie wrzesnia/pazdziernika. Czy to ma jakies znaczenie cenowe? Jesli tak, to ktora forma podrozy jest drozsza? Czy jest tam latwo wynajac samochod? Czy moze niebezpiecznie na drogach i lepiej jechac z przewodnikiem? Z g...
    • Moj chlopak uparl sie zeby jesienia pojechac na wycieczke do Jordanii - tylko ze ja sie bardzo boje i mam mieszane uczucia!!!!! - Czy tam jest bezpiecznie??????? Wydaje mi sie, ze nie...:( Czy ktos byl w tym kraju i moze mi cos na jego temat napisac??? Z gory dziekuje.
    • Wybieram sie we wrzesniu do Wenezueli. Czy ktos tam byl? Podobno nie jest to zbyt bezpieczny kraj. Czekam na komentarze, bede wdzieczna za wszelkie porady. aaggii@NOSPAM.gazeta.pl
    • Jadę ze Scanem do Hurghandy końcem pażdziernika. Mam pytanie czy wziąść ze sobą podręczną rakietnicę czy tylko kałasznikowa?
    • No i co BESIR i ska? Dalej bedziecie przekonywac, ze Bali jest bezpieczne dla turystow i szkalowac mnie na tym forum? uk.news.yahoo.com/02102005/325/suicide-bombers-likely-behind-bali-blasts-official.html Suicide bombers likely behind Bali blasts - official Reuters Sunday October 2, 09:38 AM BALI, Indonesia (Reuters) - Suicide bombers are likely to have been behind coordinated blasts in Bali that killed 26 people and wounded more than 120, a senior Indonesian counter-terrorism officia...
    • Witam. Czy ktos moglby mi poradzic jakie szczepienia nalezy odbyc przed wyjazdem do Nigerii?? I jak sie przygotowac na taki wyjazd, zeby korzystac z urokow dzungli i innych, a nie wrocic z nieprzyjemnymi wspomnieniami?? Dziekuje za wszelkie rady :-)
    • Brazylia(22)

• Mam pytanie do osob ktore odwiedzily ten kraj- jak to jest naprawde? Na stronie MSZ informuja ze to najbardziej niebezpieczny kraj Ameryki Łacinskiej, wybieramy sie tam za kilka miesiecy.Moze sobie odpuscic na rzecz innego kraju z tej czesci swiata?W planach jest tez Honduras i Salwador.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się