Forum eDziecko Ciąża i poród Szpitale
ZMIEŃ
      niecierpliwy

niecierpliwy

(3 wyniki)
    • Dziewczyny licze na Wasze opinie. Proszę nie odsyłącie mnie do listy listy lekarzy tylko przeczytajcie post. Mam ciązę wysokiego ryzyka, obecnie 7 tc(straciłam dwie poprzednie w drugim trymestrze) stwierdzoną niewydolnośc szyjki i zespół antyfosfolipidowy. Już w tej ciazy pojawiła się komlikacje i plamienia. Szukam lekarza, który zajmnie się mną profesjonalnie i takiego, który pracuje w szpitalu gdzie jest dobra neonatologia (oby nie była potrzebna). W związku z tym proszę Was: j...
    • Witam, Bardzo proszę o pomoc z znalezieniu dobergo gina. Wprawdzie dopiero staram się o dzidziusia, ale kiedy zobaczę w końcu upragonione 2 kreseczki - to nawet nie będę wiedziała do kogo zadzwonić (chodzi oczywiście o lekarza). Do tej pory ginekologa odwiedzałam raczej w kratkę, więc jest to dla mnie problem. Chodzi mi o osobę, która dobrze wykonuje swoją robote:), godną zufania, posiadającą nowoczesny sprzęt w gabinecie, cierpliwą (dużo pytań), ludzką i sympatyczną no i w miarę...
    • Witam wszystkie doświadczone mamy i te przed którymi ten najwazniejszy dzień. Szukam sprawdzonego lekarza ginekologa z Sosnowca lub okolic, już nie mam sił na szukanie i przede wszystkim kasy. Od kilku miesiecy próbuje zajsc w ciąże i lekarze ( a było ich 4 ) do których chodze twierdza ze to jest normalne , że musze być cierpliwa itd. Jak prosze o badanie to twierdza , ze to nie potrzebne, ze jeszcze za wczenie, albo bez badania twierdza ze wszystko jes ok. JUŻ NIE MAM SIŁ chodzic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się