niecierpliwy

(8 wyników)
  • Witam! Jestem ostatnio bardzo nerwowa i niecierpliwa i są to w moim przypadku eufemizmy. Dzieje się ze mną źle, nie będę rozpisywać. Jakaś farmakologia mi potrzebna, bo kogoś zabiję albo wpadnę w depresję. Coś można brać? 7 m-c ciąży. Pomocy!
  • Kochane kobietki...robie sie b. niecierpliwa chce juz urodzic....kladac sie spac mysle o tym,ze moze tej nocy, ze moze rankiem, ze po poludniu ze w tej chwili cos sie zacznie dziac!!!!a tu nic....spokoj cisza. Nawet nie miewam skurczy, brak twardnienia brzusia tylko maly sie wierci i wierci.Probowalam i nadal probujemy seksu, robie wszystko w domku:odkurzam, wieszam pranie i nic...chyba zaczne tanczyc, ale post...a juz chce urodzic juz chce czuc moje dzidzi,ide we wtroek do lekarz...
  • witajcie przyszłe i obecne Mamy. czytam wasze forum z wielkim zamiłowaniem, bo bardzo interesują mnie wasze problemy w czasie i po ciązy, a to dlatego, że po maturze chcę iść na położnictwo, aby umilić wam życie. Wiem, że niektóre z was mają doświadczenia z położnymi dlatego chciałabym żebyście napisały mi jak powinna zachowaywać się idealna położna, czego się od niej oczekuje, itp. Skoro wybrałam ten kierunek studiów i potem zawód chciałabym go wykonywać tak żeby poród i ten cza...
  • Nie znalazłam na forum takiego tematu, więc pytam was dziewczyny. Jak liczyć tygodnie ciąży? Czy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, czy od dnia owulacji? To są 2 tygodnie różnicy. Spotkałam sie z taką metodą i taką w internecie. No i jak jest z tym USG przez pochwę: w którym tygodniu widać już bijące serduszko, kiedy najwcześniej można je wykonać? Wiem, że w USG przez powłoki brzuszne widać serduszko trochę później, a ja jestem niecierpliwa. Proszę o odpowiedź.
  • Tak sobie rozmyslam o moim lekarzu. Tyle tu czytam o prowadzeniu ciazy i zastanawia mnie czy moj lekarz jest w porzadku bo zaczynam miec watpliwosci: 1. nie wiem ile wazy moje dziecko (to 32 tc), USG przy kazdej wizycie ale masy nie znam. Chcialam zaspokoic moja ciekawosc na ostatniej wizycie ale on powiedzial ze masa odczytana z USG czesto tak rozni sie od rzeczywistej ze on narazie tego nie mierzy-dopiero przed porodem, ok. 38 tc., 2. tyle piszecie o liczeniu ruchow-moj lekarz nie mowi m...
  • Witam , Próbuję już od 7 miesięcy i dlatego jestem taka niecierpliwa. Owulację miałam tydzień temu i dziś zrobiłam sobie test Quick Vue , bez specjalnych nadziei że wyjdzie bo przecież to za wcześnie , ale mam duży zapas testów , więc co mi szkodziło:) no i pojawiła się różowa kreseczka ale tak bladziusieńka ....co o tym myślicie ? W poniedziałek pobiegnę zrobić hcg może dowiem się czegoś więcej.Nie chcę się cieszyć na zapas ( bo już raz poroniłam) ale może któraś z was też pe...
  • rany, powiedzcie, ile mogą trwać przepowiadające bóle?od dwóch tygodni mam bóle "okresowe", nieregularne skórcze, dziś miałam dwa ostre skórcze, potem cały dzień mnie ćmi brzuch, bóle w dole brzucha. ile to jeszcze moze potrwać? to 38 tc, pierwsze dziecko, powiedzcie, że to juz niedługo.....
  • prosze o porade..od kilku miesiecy staramy sie o dziecko...do tej pory mialam bardzo regularne miesiaczki.Przed 3 dniami powinnam dostac okres i nie przyszedl, chociaz podejrzanie pobolewal mnie brzuch. Dzis niecierpliwa zrobilam test ciazowy - wyszedl negatywnie..Czy jest mozliwe, ze mimo negatywnego testu jestem w ciazy? prosze o porade niecierpliwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się