Forum eDziecko eRodzice Województwa Warszawa
ZMIEŃ
      niecierpliwy

niecierpliwy

(7 wyników)
    • proszę polećcie jakiegoś dobrego dentystę - najchętniej ursynów lub mokotów - córka ma 8 lat, ale jest straszną panikarą - potrzebny mi dobry, spokojny, cierpliwy i wyrozumiały lekarz, z podejściem do dzieci, inaczej córka nie da się dotknąć, miałyśmy już jedną traumatyczną wizytę u nieznanego lekarza i nie chciałabym powtórki zależy mi na dość pilnym terminie, a nasza pani doktor (jedyna, którą córka akceptuje jest na urlopie) bardzo proszę o podanie kontaktów i telefonów, może...
    • Drogie mamy, jeżeli ktoś mógłby polcić ciepliwego, łagodnego, mającego podejście do dzieci dentystę dla 2 latki, która panicznie boi się lekarzy. Szukałam w wyszukiwarce, ale nie udało mi się nic znaleść. Bardzo proszę o pomoc. Kasia
    • Mojemu czteroletniemu synkowi zaczynają się psuć ząbki. Byliśmy w jednej przychodni, ale dziecko tylko się przestraszyło. Może ktoś ma namiary na dobrego dentystę? Z góry dziękuję.
    • Czy mozecie polecic dobrego, spokojnego, cierpliwego lekarza w przychodni "Damian" /Warszawa/? prawdopodobnie jestem w 4tc i chcialabym wybrac stalego lekarza, do ktorego bede miec zaufanie.
    • Szukam dobrego, cierpliwego stomatologa w Warszawie dla mojej półtorarocznej córki. Z góry dziękuję za informację.
    • Macie kogoś? Szykuje się leczenie, więc potrzebny będzie ktoś o wielkiej cierpliwości. Mój dentysta się niestety nie nadaje :-( Sprawdzałam. maugolek
    • Kto może polecić dobrego, bardzo, bardzo cierpliwego dentystę w W-wie dla 6- latka, który na hasło "lekarz" dostaje histerii? Problem dentystyczny jest pilny: dziś zauważyłam, że synkowi rośnie ząb stały za zębami mlecznymi (z mlecznych nie zgubił jeszcze ani jednego i nie widać, żeby się na to zanosiło).Ten stały ząb rośnie krzywo, do wewnątrz, w sporej odległości od dolnej jedynki. Dzięki z góry za pomoc! Pozdrowienia dla e-mam Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się