Forum Turystyka Świat Turystyka na świecie
ZMIEŃ
      niecierpliwy

niecierpliwy

(3 wyniki)
    • Kochani,tylko proszę nie naskakujcie na mnie że ten temat byl już100 razy wałkowany,bo wiem o tym a jednak czuję pewien niedosyt albo inaczej jestem tak zakręcona że wlasciwie wie ze już nic nie wiem.Tajlandia jest moim marzeniem.Nie wiem tylko czy mogę sobie pozwolić na realizację jego.Na wczasy jeździmy zawsze z dziecmi<córki mają 11 i 8 lat>.Czy wyjazd na własną rękę jest bezpieczny.Kiedy najlepiej tam jechać,by nie padalo?Chcialabym zwiedzić Bangkok<5,7>dni a p...
    • Witam wszystkich. Gwoli wyjaśnień: Forum oraz przewodniki przetrząsnąlem , dowiedzialem się wielu przydatnych rzeczy, jednak w dalszym ciagu czuje pewien niedosyt informacji (lub ich sprzecznosc). Pytania dość nietypowe (może na pozór idiotyczne) ale cóż, wlasnie take mnie trapią.Poza tym, czytalem mnóstwo opini i chcialbym je w końcu zweryfikować.Z góry dziękuje za wszyskie odpwiedzi. Mam nadzieję że nie nadwyręże niczyjej cierpliwości. 1.Wycieczki fakultatywne. Bedac w BKK za...
    • Czy ktoś może podzielić się informacjami dotyczącymi podróżowania koleją po Holandii, zwłaszcza praktycznymi, z własnego doświadczenia. Wiem że pociągi są drogie ale można kupić bilet na parę dni. Czy Inter City jest traktowane jak pierwsza klasa i obowiązują w nim opłaty biletów I klasy (z tego co zauważyłam na oficjalnej stronie NS wiąkszość pociągów to właśnie Inter City) Bardzo dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się