paulinaa 05.11.07, 21:37 powiedzcie mi, bo juz sama nie wiem. To tylko inny flakon niz u klasycznej Niny czy zapach tez inny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margott102 Re: Nina Magical Temptation 05.11.07, 22:25 To podobno ten sam zapach, tylko w bardziej wytwornym flakoniku :-) Odpowiedz Link
paulinaa Re: Nina Magical Temptation 06.11.07, 10:38 no wlasnie mnie sie ten flakonik nie podoba. zastanawiam sie tylko czy zapach jest ten sam czy inny... Odpowiedz Link
rene.p Re: Nina Magical Temptation 06.11.07, 10:54 Czy można prosić o jakiś link ze zdjęciem flakonu? Przez google nie mogę nic znaleźć :( A co do potwierdzenia, czy Nina Magical Temptation to to samo co Nina, to z pewnością pomoże rozwiązać tę zagadkę niezawodny Kuba :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Nina Magical Temptation 08.11.07, 15:05 Wrocilem i moge odpowiedziec :-) Zapach to klasyczna, nowa Nina- czyli bez zmian. A zdjecie limitowanego flakonu chocby tu: www.cosmoty.de/news/1970/ Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link
paulinaa Re: Nina Magical Temptation 08.11.07, 17:05 no bylam zis w sephorze i wachałam:) zapach zdecydowanie ten sam, flakon w rzeczywistosci wyglada mało ciekawie. wole ten klasyczny Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Nina Magical Temptation 23.11.07, 10:09 Tytulem newsa- w przyszlym roku nowa, limitowana wersja Niny- tym razem zupelnie inny zapach i flakon. "Pretty Nina" bedzie dostepna jako 50ml, a wiecej szczegolow, jak tylko sie pojawia. Odpowiedz Link
rene.p Re: Nina Magical Temptation 23.11.07, 10:23 Brzmi bardzo zachęcająco :) Z niecierpliwością czekam na szczegóły. Odpowiedz Link
elve Re: Nina Magical Temptation 23.11.07, 15:18 Pretty Nina? Drewniana ta nazwa, brzmi jak niemieckie perfumy. Ironią losu byłoby, gdyby mi się spodobała :) Odpowiedz Link