nowy rok

(3 wyniki)
  • witam wszystkich serdecznie. [b]SWIETA[/b] coraz blizej a ja nie wiem jak przygotowac [b]NASZA WSPOLNA KOLACJE WIGILIJNA[/b].. (poraz pierwszy we trojke :-) ) moze napiszecie jak to jest u Was w domach. przygotowujecie wszytsko w tradycji polskiej, czy sa jakies akcenty albanskie? jak Wasi partnerzy 'przezywaja' ten okres? czekam na propozycje :-)
  • Mam prośbę, nie chciałabym popełnić gafy a naprawdę nie mam pojęcia jak powinny wyglądać życzenia dla muzułmanów, proszę o napisanie mi takich życzeń w języku albańskim.falemnderit shume;-)
  • witam dziewuszki, pokłóciłam się strasznie z moim a poszło o sylwestra- zadzwoniła jego ciotka i nas zaprosiła a ja mam inne plany , co do których wcześniej się zgodził, a teraz ta wyskoczyła z propozycją... oczywiście poszłam w kontrę , bo nie uśmiecha mi się z spędzić sylwka przy stole ,objadając się a do tego zbytnio nie rozumiejąc albańskiego i czekając aż ktoś łaskawie odezwie sie do mnie po grecku:-(, staneło na moim ,ale mi wyrzucił , że przezemnie jego rodzina się od nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się