31.03.06, 02:52
Hahahaha.
Zasmial sie, zakurzyl cygaro i apisal :
Wiec feministki zgadzaja sie na prostytucje jesli nie jest przymuszona. Ale
jak pani Sroda widzi reklame z dziewczyna z napisem Simplus na piersiach to
sie burzy. Czy ktos zmusil to dziewcze do tej reklamy? Czy pani Sroda miala
kompleksy? az zaraz sobie poszukam tamtych postow!!! mniam mniam mniam na
kolacyjke sesese
Obserwuj wątek
    • forum101 Re: mam was 31.03.06, 03:20
      >> Kojarzycie tą reklamę Simplusa???ostatnio nawet mi migotała na forum.Jak mnie
      to wkurza!!!Czemu nie ma wersji alternatywnej równie seksistowskiej dla kobiet
      z miłym napisem 1gr na wypukłym męskim członku w obcisłych majteczkach...?(tak
      mi też ta wizja wydaje się obleśna.równie obleśna jak aktualna,istniejąca
      reklama.może by jakieś miłe maile z protestami do Plusa posłać???)

hahaha :)
      • tgmen Re: mam was 31.03.06, 09:15
        Forum naisał:

>to wkurza!!!Czemu nie ma wersji alternatywnej równie seksistowskiej dla kobiet
        z miłym napisem 1gr na wypukłym męskim członku w obcisłych majteczkach...?

Bo nie sądzę, żeby męski wypukły członekj w obcisłych majteczkach był aż takim ucieleśnieniem męskiej seksualnościw vs. obfitego biustu u kobiet...
        Biust to expresja kobiecości w oczach mężczyzn. Czy w oczach kobiet jest to "wypukłości" członka męskiego w slipach?

Co do prostytucji to zaleglizowana jest w wielu krajach Unii. To powinno dawac nam jakąś wskazówkę. A zgoda lub zakaz prostytucji ma się tak do Feminizmu, że zgodnie z jej duchem prostytutka czy potencjalna prostyttutka winna postępować wgodnie ze swoją wolą i samostanowieniem o sobie. A więc tylko dzięki suwerennej decyzji...

---------------------
        "Ciurlać się Wam zachciewa! Ot, co!"
    • heretic_969 Wydaję mi się, że 31.03.06, 04:11
      nie wszystkie feministki były tą reklamą oburzone.
      Myślę z kolei, że tą reklamą były oburzone też takie kobiety, co feministkami z
      pewnością nie są. Po prostu niektórzy z nas bywają bardzo zazdrośni o cudzy
      wygląd, cudzą młodość - ludzka rzecz! - więc takie reakcje nie miały IMO niczego
      wspólnego z feminizmem. Środę chwyciła zazdrość i tyle. Ja też reaguję agresją
      gdy widzę 15-latków - a sam mam dopiero 22 z hakiem. Doprawdy, nie wiem co ze
      mną będzie, gdy przekroczę 40-tkę albo 50-tkę, chyba się potnę...
      • kochanica-francuza co to znaczy "sesese"? nt 31.03.06, 20:23
    • bitch.with.a.brain Re: mam was 31.03.06, 08:42
      Nie wypowiedziały sie wwszystkie feministki, pani Środa takze nei napisała co
      sadzi o prostytucji.
      Zresztą z reklamą sprawa jest trochę inna: każdy jest zmuszony ją ogladać, jest
      w przestrzeni publicznej.
      Pewnie te feministki które uważają że prostytucja jest ok jesli eni jest
      wymuszona są przeciwniczkami cenzury i zakazywania takich reklam.

Ale co innego cenzura a co innego bojkot produktu, to kazdemu wolno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka