odprawy

(5 wyników)
  • Mam zamiar złożyc wypowiedzenie z pracy w PEKAO czy istnieje szansa na odprawę???? Z doświadczenia wiem, że o takich sprawach ciężko się rozmawia z pracodawcą.
  • odprawy(4)

Jak to jest z tymi odprawami. W marcu kończy się okres ochronny pracowników. I co dalej? Każdy zwalniany dostanie odprawę? a czy ten, który złoży wypowiedzenie w marcu też? Wiecie coś na ten temat?
  • Unicredit zapowiedzial zwolnienia w Polsce. Ciekawe czy Wlosi będą tak hojni jak BPH dla swoich. Pracownik ze stazem ponad 10 letnim dostaje ok. 100tys łącznej odprawy - pozazdrościć. Ale BPH to zawsze była porządna firma
  • Złożono mi nieoficjalną propozycję odejścia na wcześniejszą emeryturę za porozumieniem stron i dodatkową odprawą. Gdy chciałam poznać konkrety tj. za ile i do kiedy się decydować, określono, że 9 poborów (ale jak liczonych to już nie) i że nawet do końca roku. Gdy pytałam inne osoby w podobnej sytuacji, w innym oddziale, były zdumione, gdyż o niczym nie wiedziały. Może ktoś ma informacje na ten temat i podzieli się z szerszym gronem!
  • Ponieważ pomysł stworzenie kaso-dysponentów wzbudza tyle emocji to może by tak wszyscy, którym to przypadnie odmówili?. Nie uważacie, ze to załatwi sprawę raz na zawsze? Jeden warunek!! WSZYSCY!!
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się