ola

(4 wyniki)
  • A Ola..(17)

...mam nadzieje, ze w koncu smacznie spi. Skopuje teraz koldre i nawet nie wie o tym. Milych Snow Olu:)
  • Olu(5)

jestem wielką przeciwniczką jakiejkolwiek cenzury, ale proponuję, aby wątek założony tu nie wiedzieć po co przez panią Tinu poszedł w kosmos Twoje forum, Twoje moderowanie, Twoje deczyzje jesli chodzi o mnie i moje wpisy może sobie zostać, mnie to nie robi ale jeśli ktoś wieczorem pisze podsumowanie, a następnego dnia nie może się powstrzymać od kontynuacji..... oscylatorze, gdzie jesteś? pozdrawiam i słowa dotrzymam
  • wybaczcie drodzy wszyscy a najbardziej wybaczcie Wy, których tu być nie powinno a czytacie (chyba, że nie czytacie) ja sobie jakiegoś innego czasu na rzucanie forum poszukam zresztą - czy ja jestem przez postanowienie zdolna nałóg porzucić? - nie wszystko przez zasiedzenie się dzieje albo wyblaknięcie, wyniszczenie - czas uzbierało się kilka do wyrzucania na przykład awanturowanie się - dziś opieprzyłam kobietę, bo się do mnie przyczepiła że parkuję nie tam gdzie powinnam ...
  • ..co z Pania Ola sie dzieje! Raz sie na cos przydasz skorkowancu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się