ola

(3 wyniki)
  • Witajcie kochaniutcy! Nasz malutki synek mareczek od urodzenia cierpiał na straszliwe bóle wszyscy nam mówili że to kolki nosiliśmy go i piłam ochydne rzeczy żeby było mu lżej i tak dopiero przy goraczce 40 stopniowej nasza kochana rodzinna skierowała nas do szpitalka a tam wyszło ostrae odmiedniczkowe zapalenie nerek po miesiącu CUM urografia i scyntygrafia nerek operacyjnie usunięte zaastawki cewki tylnej wyszło obustronnie moczowody olbrzymie olbrzymie mysleliśmy że lekami wszy...
  • witam, moja julka ma teraz 20mcy :) Urodzila sie wprawdzie malenka (2200), ale zdrowa jak rydz i wtedy nikt nie podejrzewal u niej corej nerki. Pierwszych 7mcy minelo nam zdrowotnie calkiem beztrosko, pozniej mala dostala niby-alergii. Pisze niby - bo nikt nie wie na co. No ale mniejsza z alergia, tak czy inaczej dziecko bylo mniej wiecej zdrowe do marca 2005. Wtedy dostala pierwszego w swoim zyciu zumu - calkiem ostrego zreszta. Goraczka przez 3 dni do 40,5C bez zadnych innych obj...
  • Mam serdeczną prośbę. Proszę o poradę jak pobrać córeczce 1rok i 3 mce mocz do posiewu. Dodam że mamy 2 Zumy za sobą, przed nami cystografia. A problem polega na tym, że Ola nie chce robić siusiu ranoj, jak wstanie. Po przebudzeniu ma mokrą pieluchę, wcale nie ciepłą, domyślam się że robi siusiu ok 3.00 Jednakże są to moje domysły. Jak wszystko jest ok. to przesypia całą noc od 21 do 7, Dzisiaj pierwsze siusiu po nocy było dopiero po rannej kaszce. A przecież musi być to mocz po no...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się