Forum Zdrowie ZEZ isko
ZMIEŃ
      ola

ola

(6 wyników)
    • Witam was bardzo serdecznie Nie przypuszczaam ze kiedys uda mi sie pogadac z ludzmi ktorzy maja ten sam problem. Ja niestety sie poddalam i pogodzilam sie z moim "uciekajacym okiem" nie przypuszczalam ze mozna to wyleczyc, zwlaszcza po konsultacjach z okulistami. Wzrok mam bardzo dobry w uciekajacym oku mam +0,5 i oko ucieka mi na zewnatrz. bylam u okulistek nawet dwoch i ten sam werdykt: Takie wady leczy sie w dziecinstwie teraz jestem za stara. Dostalam okulary ktore mam nosic ...
    • Pewnie mój post zostanie skasowany, ale chcę wypowiedzieć się w pewnej kwestii... Podobno każdemu, kto trafia na to Forum zależy na rzetelnych informacjach, poradach, opiniach. Podobno chcemy sobie pomagać. OK. Od roku staram się brać czynny udział w tworzeniu tego forum tak, aby było użyteczne i stało się dobrą bazą danych. Odpowiadam na posty za każdym razem, a odsyłanie do przeglądarki uważam za zbędne, bo pytający nie znajdzie w niej 100% odpowiedzi na swoje pytanie. K...
    • hej, dziś miałam ostatnia wizytę "pooperacyjną", następna dopiero za pól roku:) oko jak nowe:) wiem, bo dziś byłam badana aż przez 4 lekarzy (oprócz mojej Pani Dr lekarze, którzy chyba robią jaką specjalizację...) no i podobał im się efekt:) mi zresztą też, a co ważniejsze padło zdanie "operacja zeza u dorosłych to nie tylko operacja kosmetyczna...) nie wiem dokładnie jak nazywa się efekt - ale teraz po operacji rozpoznaje takie trójwymiarowe ksztalty (Ci, ktorzy bywaja u okulistó...
    • hej, trzymajcie za mnie kciuki! w piątek mam operację - mam zeza rozbieżnego! pozdrawiam! dzieki za forum! ola
    • Witajcie, właśnie dotarłam do domu po operacji zeza u p. dr n.med. Anny Zamłyńskiej. Rano bardzo się denerwowałam. W szpitalu byłam o 7.30. Dostałam dożylnie elektrolity w ramach śniadania, potem leki przeciwbólowe. Zabieg dotyczył lewego oka. Polegał na skróceniu mięśnia przyśrodkowego o 7mm i cofnięciu mięśnia prostego bocznego o 5 mm. Mój kąt zeza wynosił 13 stopni. Byłam intubowana, ale nie miałam żadnych dolegliwości po wybudzeniu z narkozy. Zabieg trwał godzinę. Teraz lekk...
    • To moja osobista prośba do szefowej forum zeby usunąć nrbixa33 z forum bo to jest imbecyl który robi sobie żarty z naszego wspólnego problemu. Najlepiej by było jakby mozna było ujawnic dane osobowe tego zartownisia. Widac to uderzenie w ten słup o którym piszesz nirbixie odbiło ci sie równiez na psychice. Ups.. Przepraszam ! Zapomniałem ze nie masz mózgu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się