ola

(3 wyniki)
  • Witaj Krzyśku. My też jesteśmy z Lublina. Moja córka Iza (4 lata) była operowana w IMiDz w wieku 5,5 m-ca (rozszczep podniebienia). Mam do Ciebie pytanie dotyczące leczenia ortodontycznego. Czy leczysz córkę w Lublinie, czy gdzieś jeździcie? Jakie są efekty tego leczenia? Pozdrawiam Marzena
  • Zalaczam pliki z mową naszej córki Oli: www.box.net/public/ebq8jcdeo4 www.box.net/public/06scn404l9 www.box.net/public/gzm7o75e25 www.box.net/public/trcstf7hen www.box.net/public/9f80snqenx Jest to co prawda czytanie tekstu - Ola ma obecnie 6,5 roku - i brak dłuższych wypowiedzi, ale słychać wyraźnie poszczególne głoski :) Gdzieś jeszcze mam luźniejsze zdania - bez literowania. Mam nadzieję, że linki będą dostępne.
  • No muszę przyznać że mam niezłego stracha, niby już przez to przechodziłyśmy z Olą, ale do takiego czegoś nie można chyba się przyzwyczaić. Ale lepiej mieć to już za sobą i mam nadzieje że na święta Ola będzie czuła się już dobrze. Mała chyba czuje moje zdenerwowanie bo nieźle mi dziś dała w kość. Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się